TOP 10: Najbolj zanimivo iz rubrike Erotika!

Erotika

Rubrika Erotika je ena od najbolj branih v večernih urah. Sprostitev, zabava in malce pikantnosti je tisto, kar najbrž preveva vsakega od nas. Pripravili smo pregled najbolj zanimivih člankov leta za rubriko Erotika.

10. Ania Lisewska želi spati s 100.000 moškimi!

Mlada Poljakinja, 21-letna Ania Lisewska, je napovedala, da želi podreti svojevrsten rekord. Spati želi s 100.000 moškimi.

9. Obrazi orgazma

Kakšen izraz imajo dekleta, ko doživljajo orgazem? Videoposnetki iz ženskih postelj povedo vse. 

8. Nastavljala se je vodovodarju

Sliši se že klišejsko, morda celo preživeto in nerealno. Zgodba o vodovodarju in ženi, ki je sama doma, pa očitno ni le izmišljotina. To je dokazal moški, ki je na skrivaj posnel svojo ženo. 

7. Knjige berejo "na vibratorju"

Umetnik Clayton Cubbit je posebne vrste fotograf, ki je v svojem bogatem in za marsikoga tudi čudnem opusu predstavil videoposnetke žensk, ki berejo knjige, medtem ko imajo med nogami vibrator. Kako jih ta popelje do ekstaze, kljub  temu da so njihove misli nekje drugje, je osupljivo.

6. Nastavil kamere, posnel nago dekle

Američan Matt, ki veliko potuje v Evropo zaradi delovnih obveznosti, mora velikokrat pustiti svoje stanovanje skrbnici. Ker se te skozi čas niso izkazale in mu marsikdaj tudi kaj ukradle, se je odločili posneti dogajanje v hiši v času njegove odsotnosti. Marsikaj je najbrž pričakoval, tega pa verjetno ne ... 

5. Ženski orgazem najmočnejši "od enih do petih"

Popoldanski seks je za ženske najboljši, saj imajo občutek, da ubijajo rutino in počnejo nekaj, česar ne bi smele. Orgazem je tako lahko tudi do dvakrat močnejši kot sicer, kažejo najnovejše raziskave. 

4. FOTO: Obline iz ženske perspektive

Moški radi pogledajo za ženskimi oblinami. Kakšno perspektivo pa imajo na te obline ženske? Morda še lepšo. Preverite.

3. Ameriške najstnice: Ujela mamo med glasnim seksom in objavila posnetek

Neka ameriška najstnica je svojo mamo posnela med seksom z njenim novim fantom, posnetek pa objavila na youtubu. Na srečo obeh strastnih ljubimcev je večina njune posteljne akcije predvajane le v avdio formatu.

2. VIDEO: Prijatelja ujel v postelji z mamo!

Vitalij Zdorovecki je znan šaljivec, ki je na internetu zaslovel s številnimi kratkimi videi potegavščin. Med drugim se je aprila pošalil tudi na račun svoje mame. Ta je sinu pripravila precej zanimivo maščevanje. Z njegovim prijateljem Romanom Atwoodom se je naključno znašla v postelji, tako da je Vitalij mislil, da je njegov prijatelj tudi mamin ljubimec. Zadeva bi skoraj ušla izpod nadzora, na koncu pa je bila vse skupaj le velika šala.

1. Na spletu se je znašel posnetek iz spalnice Pike Nogavičke

39-letna Tami Erin je najbolj znana po vlogi Pike Nogavičke, ki jo je zaigrala še kot majhna punčka. Nedavno pa je prišlo na dan, da ima Tami sedaj raje filme za odrasle.