TO SO ŠPORTNIKI KOPRA ZA LETO 2021: Košarkaš, judoistka in rokometaši (FOTO, VIDEO)

Koper

Na slovesni prireditvi v dvorani Sv. Frančiška so bila sinoči podeljena priznanja najboljšim športnikom iz koprske občine v letu 2021. Laskave nazive za vrhunske dosežke so prejeli Vlatko Čančar, Andreja Leški in Rokometno društvo Koper.

Podelitev je tudi letos potekala v obliki slavnostnega dogodka, obisk pa je bil zaradi epidemije omejen na prejemnike priznanj in ožji del javnosti. 26 športnikov je prejelo priznanje za športne uspehe v mlajših selekcijah, 32 v mladinskih in članskih tekmovanjih na državnem nivoju, 14 pa je bilo vrhunskih rezultatov na mednarodnih tekmovanjih med najzahtevnejšo svetovno konkurenco, so sporočili iz Športne zveze Koper. 

Z rezultati so najbolj izstopali Vlatko Čančar, član prve petorke, ki je ključno prispeval k zgodovinskemu uspehu slovenske košarkarske reprezentance na olimpijskih igrah, judoistka Andreja Leški z drugim mestom na svetovnem in tretjim mestom na evropskem prvenstvu ter članska ekipa Rokometnega društva Koper s 5. mestom na lestvici prve slovenske lige in vztrajnim delom na mladih.

Podelili so tudi pet jubilejnih priznanj za športne dosežke in posebno priznanje društvom ter zaslužnim delavcem, ki soustvarjajo koprski šport.

Zaradi omejitev in omejenega števila udeležencev so prireditev prenašali tudi v živo na spletnih omrežjih. Celoten dogodek je zato na voljo za ogled na spodnji povezavi.

Športnik Kopra 2021

Podelitev priznanj za športne dosežke koprskih športnikov v letu 2021 - prenos prireditve iz dvorane Sv. Frančiška v Kopru

Objavil/a Športna zveza Koper dne Sreda, 16. februar 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
frikofrkic |  17 .02. 2022 ob  22: 43
Olgo, a si še kar zafrustriran ker tvojemu Popotu zelo slabo kaže? Bržan ni nek športen tip, ma kot mladinc je treniral prav rokomet.
Olgo Franco |  17 .02. 2022 ob  16: 56
Zlato medaljo bi moral dobiti modri kravatar, ki zaradi obeznosti ne more niti zapet jakno. Svetovali so mu, ker je volilno leto, da gre sam podelit neke nagrade. A sam verjetno niti ne ve koliko jih je v zacetni postavi rokometne ekipe. Sramotazasport!