TO SO NAJBOLJŠI ŠPORTNIKI PIRANA ZA LETO 2021: Laskavi naziv v roke jadralk in boksarja (FOTO)

Piran

Občina Piran in Športni in mladinski center Piran sta v četrtek v Avditoriju Portorož razglasila športnika Občine Piran za leto 2021. Naziv pripada jadralkama Tini Mrak in Veroniki Macarol ter boksarju Tadeju Černogi.

Jadralki sta v lani na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu na Japonskem osvojili peto mesto. Boksar iz Boks kluba Portorož pa je zmagal na državnem prvenstvu v Mariboru, osvojil je tudi tri zmage v regionalni ligi in deveto mesto na svetovnem prvenstvu v Beogradu.

Občina Piran in ŠIMC Piran sta posebno priznanje podelili Lin Pletikos (Jahtni klub Portorož), v neolimpijski športni disciplini so priznanje prejeli Nik Pletikos (Jahtni klub Portorož), Patrik Šime Olić (Športno društvo Keka Piran), Helena Burger (Jadralni klub Pirat), Vladimir Borštnar (Jadralni klub Pirat) in Fredi Ravnik (Društvo Tradicionalni Karate-Do Shotokan Zanshin).

Naziv najbolj priljubljenega športnika Občine Piran je prejel Patrik Šime Olić, član Športnega društva Keka Piran. Tomaž Čopi je po skoraj 40-letni športni karieri prejel priznanje za najbolj zaslužnega športnega delavca v letu 2021.

Podeljena so bila še priznanja v kategorijah obetavni mladi športniki, državni prvaki v olimpijski športni disciplini, državni prvaki v neolimpijski športni disciplini ter odmevnejši športni dogodki v občini Piran v preteklem letu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  04 .03. 2022 ob  14: 33
Bravo!!!