TO SO HOROSKOPSKA ZNAMENJA, KI IMAJO NAJMANJ SREČE V LJUBEZNI: Največkrat ostanejo zlomljenega srca

Astro

Noben razhod ni lep, a nekateri ljudje spadajo med tiste, ki presekajo razmerje in zapustijo partnerja, medtem ko drugi konstantno prejemajo košarice. Če spadate v drugo kategorijo, verjetno pripadate kateremu od naslednjih zodiakalnih znamenj.

Dvojčka

Družabni dvojčki so odvisni od spoznavanja novih ljudi in nagnjeni k avanturam. Brez težav v življenje privlečejo novega partnerja, a težava nastane, ko ga je treba zadržati. Glede na to, da so v nenehnem iskanju novih vznemirjenj, pogosto delujejo zelo neodgovorno in nestabilno, zaradi česar jih partnerji velikokrat zamenjajo za nekoga bolj umirjenega.

Rak

Raki se zelo hitro zaljubijo in njihovo celotno življenje usmerjajo čustva. Vse doživljajo zelo intenzivno, zaradi česar jih je lahko prizadeti in se skregati z njimi. Pripadniki tega zodiakalnega znamenja pogosto ostanejo brez partnerjev, saj si ti želijo manj drame v življenju.

Devica

Izjemno organizirane device večino časa posvečajo opazovanju podrobnosti in ne morejo opustiti ustaljenih navad, zaradi česar se drugim pogosto zdijo dolgočasne. Njihova nepripravljenost na najmanjšo spremembo iz njih dela idealen 'material' za razhod.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija