TO PA JE POŠTENOST! Tržaški prodajalec sladoleda išče slovenski par, da jima vrne denar

Trst

Med občinstvom, ki si je na tržaškem stadionu Nareo Rocco v nedeljo, 16. julija, ogledalo trenutno najbolj vročo italijansko rock skupino Maneskin, je bil tudi slovenski par. Po koncertu, ki je pritegni kar 25.000 oboževalcev iz vse Evrope, sta si privoščila sladoled. Tam pa je prišlo do neljubega dogodka.

Slovenski par si je po koncertu privoščil sladoled pri Gelato Vagabondo, mobilni prodajalni sladoleda oziroma vozilu, ki se je nahajalo pred barom Flavia, ter ga plačala z bankovcem za 50 evrov. Vendar se je, kot kaže, prodajalec pri vračilu denarja zmotil, česar pa nista opazila. Je pa to po končanem delovnem večeru opazil sam prodajalec. Zdaj ju prek svojega Facebook profila išče, da bi napako popravil in jima vrnil razliko denarja.

Questa sera davanti al bar Flavia alla fine del concerto una coppia di sloveni ha comprato gelato al mio furgoncino e...

Posted by Il Gelato Vagabondo on Sunday, 16 July 2023

"Nocoj je pred barom Flavia ob koncu koncerta slovenski par kupil sladoled v mojem kombiju in pri vračilu drobiža sem se zmotil, ko sem odšteval od zneska 50 evrov … Upam, da bo to sporočilo nekako doseglo zainteresirane ... Zelo dobro se spomnim njunih obrazov, koliko kroglic in kakšne okuse sta vzela ... če bi kdo želel biti zvijačen …" je zapisal v svoji Facebook objavi ter dodal tudi svojo telefonsko številko s prošnjo, da ga par pokliče.

"Moja telefonska številka je 351 674 6702, pokličite me," je pripisal pošteni prodajalec sladoleda ter tako izpričal, da je motiti se človeško, še bolj pa je človeška in pohvale vredna iskrena pripravljenost, da se napaka popravi.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  20 .07. 2023 ob  20: 50
maneskin ima zelo dobre pesmi...naslednjic grem tudi jaz ,žal zdaj nisem mogla
manemebasat |  20 .07. 2023 ob  14: 53
-12
Ce gres na koncert skupine z imenom prepucij, si zasluzis , da te oropajo!
Pesceserra |  20 .07. 2023 ob  13: 05
No ja mogoče drži napisano ali pa si dela reklamo......