TO JE KRIVO, DA SE JE VOZNICA PRI KOZINI PREVRNILA NA BOK: Plačati bo morala kazen

Kronika

Včeraj smo že poročali o prometni nesreči na Kozini, v kateri se je z osebnim vozilom na bok prevrnila voznica. Ta se je v nesreči tudi poškodovala, zato so jo reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico. S Policijske uprave (PU) Koper so danes sporočili, da je do nesreče prišlo zaradi napačne strani vožnje.

Kot so zapisali na PU Koper, se je 46-letna voznica pri Kozini na streho prevrnila zaradi napačne strani vožnje. Posredovali so gasilci PGD Materija, ki so že včeraj na svojem Facebooku sporočili, da je do nesreče prišlo nekaj minut po 12. uri na povezovalni cesti oziroma priključku na avtocesto na Kozini. Voznica osebnega avtomobila, ki je vozila v smeri avtoceste, naj bi zapeljala s cestišča in trčila v betonsko brežino, po trčenju pa se je vozilo prevrnilo na bok oziroma streho.

Reševalci so poškodovano voznico odpeljali v Splošno bolnišnico Izola. Sledi ji plačilni nalog, so še sporočili koprski policisti.

Policisti PU Koper so imeli včeraj precej dela tudi z vozniki, ki so vozili pod vplivom alkohola ali drugih prepovedanih substanc. V Portorožu so ustavili 54-letnega Pirančana. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,19 mg/l, zatem je bil odrejen še postopek za prepoznavo znakov, ki so posledica prepovedanih drog. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik pozitiven na opiate in kokain. Strokovni pregled je opravil. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 22.30 so v Pivki ustavili 55-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,88 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Ob 3.45 pa je v Izoli preizkus alkoholiziranosti 47-letnemu vozniku pokazal rezultat 0,71 mg/l izdihanega zraka. Obema sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija