TINE POKLAR JE NAJBOLJŠI STRELEC TE SEZONE: Koprčan je na 26 tekmah dosegel 155 zadetkov!

Koper

Naziv najboljšega igralca v sezoni 2020/21 slovenske prve rokometne lige si je prislužil Aleks Kavčič, rokometaš Gorenja Velenja. Priznanje za najboljšega vratarja je prejel njegov soigralec Aljaž Panjtar. Kot najboljši strelec je sezono v prvoligaški konkurenci sklenil član Kopra Tine Poklar.

Tine Poklar

Najboljše posameznike pravkar končane sezone v državnem rokometnem prvenstvu so po 26. odigranih krogih izglasovali trenerji sodelujočih ekip, vodstvo lige NLB pa je podelilo nagrade posameznikom.

Po zaključku tekmovanja v državnem prvenstvu je vodstvo Lige NLB nagrade podelilo posameznikom, ki so v preteklih mesecih v slovenskih rokometnih dvoranah pustili najboljši vtis.

Nagrado igralca sezone si je prislužil motor velenjske ekipe, Aleks Kavčič. Srednji zunanji rokometaš je na 21 tekmah dosegel 82 zadetkov in bil eden izmed najpomembnejših členov zasedbe Zorana Jovičiča vse do nesrečne poškodbe rame na evropski tekmi, zaradi katere je moral izpustiti zaključek sezone. Na najpomembnejših obračunih sezone za Velenjčane se je še posebej izkazal Kavčičev soigralec, vratar Aljaž Panjtar. Škofjeločan je najboljše prihranil za odločilni del sezone, ko je blestel na dvobojih s Celjani (16 obramb), Izolani (8 obramb) in Koprčani (8 obramb) ter v veliki meri pripomogel k vrnitvi naslova državnega prvaka v Velenje.

Naslov najboljšega strelca lige NLB za sezono 2020/21 si je s 155 goli na 26 tekmah pristreljal koprski srednji zunanji Tine Poklar. Na zadnjem obračunu sezone je v mrežo Butana plina Izola pospravil 11 zadetkov, po 10 pa jih je zabil Ribničanom v 18. in Dobovčanom v 25. krogu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  10 .06. 2021 ob  20: 47
BRAVO !!! jabolko ne pade daleč od dreves !