TI KOSI OBLAČIL VAS POSTARAJO ZA 10 LET! Čas je, da se jih znebite (VIDEO)

Trendi

Nekatere kose oblačil, ki jih nosite, je vsekakor treba vreči iz omare, razen če želite izgledati deset let starejše, je povedala modna navdušenka Tamsen Fadal. Razkrila je, katera oblačila ženske postarajo in se jih je treba znebiti.

"Oblačila so izraz tega, kdo ste in ko jih izbirate, morate biti vedno zveste same sebi. Sem pa ugotovila, da ženske večkrat napačno izberejo oblačila," je rekla Tamsenova.

Prva stvar na njenem seznamu oblačil, ki jih je dobro zavreči, so oblačila s prevelikimi potiski.

@tamsenfadal You need to get these clothes out of your closet to look 10 years younger! #agingwell #fashionover50 #50pluswomen #womenover50 #styletips ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Drugi kos oblačila, za katerega pravi, da ga je treba odstraniti iz omare, so zastareli modeli kavbojk, ki vam ne pristajajo več. "Odpravite se po nakupih in preizkusite več vrst kavbojk, dokler ne najdete tistih, ki se prilegajo vaši obliki telesa in se v njih počutite dobro," je poudarila modna stilistka.

Dodala je, da si vsaka ženska zasluži, da se počuti udobno in izgleda fenomenalno!

Zadnja stvar, ki jo je omenila, so oblačila s kvadratnim izrezom, piše The Sun. "Zaslužite si oblačila, ki poudarijo vaše najboljše adute," je zaključila Tamsenova.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija