TETOVIRANA JE SKORAJ CELA, VKLJUČNO Z INTIMNIMI PREDELI: Takole izgleda brez tetovaž (FOTO, VIDEO)

Trendi

Becky Holt, znana kot 'najbolj tetovirana ženska v Britaniji', je porabila več kot 35.000 funtov (približno 41.000 evrov) za tetovaže, ki zajemajo skoraj vsak del njenega telesa - vključno z intimnimi predeli. Toda obstaja del, ki ga ne bo tetovirala.

View this post on Instagram

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

Čeprav ima nekaj tetovaž na obrazu, nima načrtov, da bi v celoti prekrila obrazne poteze. V pogovoru za Daily Star je dejala: "Zaključila sem s tetoviranjem obraza." Kljub temu ni povsem izključila te možnosti. Dodala je: "Kdo ve, ko bom starejša in bom porabila še več prostora, bi lahko pomislila, 'briga me.' Tetovirala bom svoj obraz.' Toda trenutno nimam takšnih načrtov." Becky je trenutno v postopku tetoviranja dlani. Prav tako načrtuje nekaj barvnih posodobitev na nogah.

View this post on Instagram

A post shared by Becky Holt (@becky_holt__)

Becky je nekoč pokazala oboževalcem, kako izgleda brez tetovaž. Na eni polovici telesa je uporabila ličila, da je zakrila tetovaže. Po preobrazbi je dejala: "Izgleda super čudno in nenavadno. Počutim se, kot da sem izgubila malo samozavesti, mislim, da me moje tetovaže naredijo močno. Izstopam iz množice, zdaj pa sem samo zlita z množico in izgledam običajno."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  11 .05. 2024 ob  15: 24
-3
Gnjus!