TESTIRANJE PRED VSTOPOM V MEHURČEK: Pozitivni okužbi v slovenski košarkarski ekipi

Slovenija

Testiranje na novi koronavirus, ki so ga še pred vstopom v ljubljanski mehurček dvakrat morali opraviti vsi člani reprezentančnih delegacij, je zagodel trenerskemu štabu slovenske košarkarske reprezentance. Pozitiven izvid sta namreč prejela Jernej Valentinčič in Dragiša Drobnjak, člana strokovnega štaba, je sporočila Košarkarska zveza Slovenije.

Valentinčič in Drobnjak tako tokrat na klopi ne bosta mogla pomagati selektorju Aleksandru Sekuliću. Na njuno mesto sta vskočila Dejan Mihevc in Luka Bassin, ki sta se odzvala vabilu selektorja ter izkazala pripravljenost sodelovati.

Skladno s protokoli krovne zveze Fibe sta morala pred vstopom v mehurček sicer opraviti še dve testiranji. Včeraj sta prejela zeleno luč in tako skupaj z Daliborjem Damjanovićem na večernem treningu že pomagala selektorju Sekuliću.

Tretji dan priprav je košarkarje po dopoldanskem treningu čakalo testiranje na covid -19. Vodstvo reprezentance je novico z rezultati dobilo sredi večerje, vsi člani ekipe v mehurčku pa so prejeli negativne izvide.

So pa Slovenci v torek zvečer opravili prvi trening v popolni zasedbi, saj se je soigralcem na igrišču pridružil tudi Jordan Morgan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija