TERORIST ALBANSKIH KORENIN Z DUNAJA: Država mu je plačevala stanovanje in pomoč 917 evrov na mesec!

Svet

Napadalec Kujtim Fejzulai, ki je v ponedeljek zvečer na Dunaju ubil najmanj štiri ljudi, je živel na državne stroške v stanovanju, ki ga je plačalo mesto Dunaj.

Kujtim Fejzulai, ki je imel albanske korenine ter državljanstvi Avstrije in Severne Makedonije, je sovražil mesto, ki mu je financiralo življenje in kljub odsluženi zaporni kazni zaradi poskusov pridružitve skrajnežem v Islamski državi v Sirij je Fejzulai v rekordnem času prejel subvencionirano stanovanje, piše Kronen Zeitung.

POGOVOR Z DIABETOLOGINJO JANO KOMEL IZ ZD KOPER: "Vitamin D dokazano zmanjša pojavnost akutnih okužb dihal"

Smo sredi drugega vala koronavirusa, njegove posledice bomo čutili še dolgo. Ali držijo trditve, da lahko okužbo preprečimo tako, da okrepimo svoj imunski sistem? Nas ta res ščiti pred koronavirusom? Ker je koronavirus (SARS CoV2) zelo nalezljiv virus, se z njim lahko okužimo kljub dobremu imunskemu sistemu.

20-letnik se je 11. februarja prijavil v program podpore mladim Dunajčanom in v začetku maja podpisal najemno pogodbo, medtem ko drugi na to čakajo že leta. Živel je v stanovanju velikosti 41,9 kvadratnih metrov.

Fejzulai je prejemal tudi 917,35 evrov socialne pomoči, ta znesek pa naj bi se mu znižal v začetku decembra zaradi pomanjkanja sredstev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  06 .11. 2020 ob  11: 06
-2
Dejmo rect tako recimo da se pomesas med protestnike na kolesih se izdajas za njihovega in vrzes kocko granita v obcino.
Komu si zdej naredu slabo ime?
Veliko muslimanov je zapustilo svojo drzavo in slo na "boljse"
Ce se ti cela familija preseli v Ameriko bos bil ljubosumen na Americane al na svojo familijo?