TEM ZNAKOM LETA RES DOBRO DENEJO: Starejši ko so, bolj so zapeljivi

Trendi

Zelo verjetno se v današnjem svetu, nasičenim z 'idealnimi' retuširanimi telesi in obrazi, vse več ljudi preredko zaveda, da lepota ni le tisto, kar vidimo, temveč predvsem tisto, kar začutimo, ko osebo srečamo. Energija, ki jo oddaja, obnašanje, mimika in način govora so elementi nebesedne komunikacije, ki nam o osebi povedo največ. Naslednja štiri astrološka znamenja se z leti naučijo kar najbolje izraziti svoje potenciale in posledično sijejo od znotraj navzven. In zaradi tega naj bi bila z leti vedno lepša. V nadaljevanju preverite, ali je med njimi tudi vaše znamenje.

Dvojčka

Osebe, rojene v znamenju dvojčka, so morda v mladosti nekoliko zadržane, z leti pa njihova sramežljivost vedno bolj izginja, nadomesti jo družabnost. Dvojčki postajajo vedno bolj samozavestni in posledično tudi privlačnejši. Ker radi potujejo, imajo veliko življenjskih izkušenj, njihova najbolj privlačna lastnost pa je izžarevanje veselja do življenja. In to se odraža tudi na njihovem videzu.

Devica

Device so v najstniških letih skoraj neopazne, saj se ne želijo vsiljevati. Pri tem se pogosto zgodi, da zanemarijo svoje želje in potrebe ter posledično sebe. Njihova prava osebnost in značaj se pokažeta šele v letih kasneje, ko se z nabranimi življenjskimi izkušnjami zavejo, da je njihova inteligenca zelo privlačna. Z leti tako postajajo vedno bolj privlačne.

Oven

Ovni obožujejo pustolovščine in so zelo samozavestni. Res je, da se to divje znamenje s starostjo nekoliko umiri, vendar to ne vpliva negativno na njegovo veliko osebnost. Nasprotno, njihov sijaj šele takrat postane viden, njihova notranja lepota pa je vidna tudi od zunaj. Zaradi tega so še posebej privlačni. Starejši ko so, bolj so odprti in zapeljivi.

Lev

Osebe, rojene v znamenju leva, rade privlačijo poglede. Ni pomembno, ali gre za notranjo ali zunanjo lepoto, levi nikoli ne prenehajo delati na sebi. Z leti njihova osebnost postaja še močnejša, in ker se zelo intenzivno ukvarjajo s svojim videzom, se pogosto zdi, da so odkrili vrelec mladosti, piše Miss7 na 24sata.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija