Telekom bo z marcem poenotil cene storitev

Telekom Slovenije bo s 1. marcem zaradi večje preglednosti in lažje primerjave med različnimi naročniškimi paketi poenotili cene pogovorov in sporočil SMS oz. MMS. Tako bodo pri nekaterih paketih spremenjene cene klicev v domača in tuja omrežja ter videotelefonije iz Slovenije v tujino.

Spremenili bodo tudi cene naročnine

Hkrati bodo poenotili cene mobilnih storitev v mednarodnem prometu, spremenili bodo cene spremembe naročniškega razmerja, uporabniki pa ne bodo mogli več uveljavljati popusta na pogovore in Družinski bonus, so še sporočili iz največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja.

Uporabniki, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Spremenjene cene posameznih storitev so podrobneje na voljo na spletni strani www.telekom.si, v Telekomovih centrih ali na brezplačni številki 080 8000.

Deli novico:

Juskomusko |  30 .01. 2014 ob  15: 46
Po domače povedano je tole obvestilo, da so na Telekomu zopet zvišali cene naročninam in storitvam. Me zadeva sicer sploh ne preseneča, samo je pa malce podlo s strani Telekom, da na takšen način poskuša pred uporabniki prekriti svoje prave namere. Mislim, da ni potrebe za ponovne podražitve, saj so že tako dragi in ne več konkurenčni...