TE ZANIMA, KAKŠEN JE V POSTELJI? Odgovor je v prstih na rokah

Trendi

Pravijo, da so oči ogledalo duše, toda tudi dolžina prstov na rokah ponuja vpogled v osebnost. Zlasti moške roke lahko povedo več, kot si mislite. Medtem ko palec govori o nekaterih značajskih lastnostih, ki lahko vplivajo na njegovo spolno zmogljivost, mezinec govori o kakovosti spolne energije in seksualnih disfunkcijah.

Palec

Palec velja za najmočnejši prst, ki 'nadzoruje' vse ostale. Navsezadnje gre za prst, ki je pod vplivom Venere. Če ima oseba velik in močan palec, to kaže na zelo močno spolno energijo, ukazovalno naravo ter željo po prevladi v postelji. Po drugi strani imejte v mislih, da boste s takšno osebo morda imeli težave pri pogovoru o svojih spolnih potrebah, kar pomeni, da se bosta težje uskladila.

Kazalec

Kazalec je pod vplivom Jupitra. Če je dolg, gre za ambiciozno osebo, ki vam bo zagotovo skušala ugoditi v postelji. Gre za ljudi, ki med osvajanjem občutijo največje vznemirjenje. Zato jim dajte občutek, da se vas ne da kar tako osvojiti in se morajo za vas boriti.

Sredinec

Sredinec je pod vplivom Saturna in govori o harmoniji med razumom ter čustvi. Ko oseba iztegne dlan in prste, bodite pozorni na to, kako stoji srednji prst. Če se upogne proti kazalcu, je to znak spontanosti in vesele narave. Če se upogne proti prstancu (ali mu je bližje), gre za osebo, ki se rada umakne in si vzame čas zase, zato se lahko v določenih situacijah počutite zapuščeno. To recimo pomeni, da po seksu partner preprosto odide.

Bodite previdni pri tistih, katerih srednji prst je močno nagnjen proti prstancu, saj gre za osebe, ki so lahko dovzetne za depresijo, kar lahko vodi do izgube volje do seksa. Mimogrede, izredno dolg sredinec je lahko tudi znak, da je oseba nagnjena k igram na srečo in morda k tveganim spolnim odnosom.

Prstanec

Če je prstanec, ki je pod vplivom Sonca ali Apolona, daljši od kazalca, gre za osebo, ki ima močno čustveno moč. Če pa je kazalec vidno krajši od prstanca, gre za osebo, za katero je značilno pomanjkanje samozavesti. Posledično bo takšna oseba nenehno prosila za vašo potrditev, da to, kar počne, ni neuspeh, kar je lahko zelo utrujajoče.

Mezinec

Mezinec, ki je pod vplivom Merkurja, predstavlja komunikacijo, zato je dobro, da je dolg. Tako veste, da ima moški dobro sposobnost verbalne in čustvene komunikacije, kar je pri spolnem odnosu izjemno pomembno. Ploščat mezinec namiguje na osebnost, ki je nekoliko naivna in iskrena, zato bi zlahka padla na šarmerje, katerih edini cilj je seks. 

Mezinec, ki je rahlo nagnjen proti prstancu, odraža zvijačnost in manipulativnost. Če pa naletite na nekoga z ravnim in dolgim ​​mezincem, ki je nagnjen navzven, torej stran od prstanca, gre za osebo zelo odprtega uma, ki bi lahko bila tudi pri seksu zelo odprta.

Če je mezinec dolg in prečka zgornjo falango prstanca (falange so vodoravni krogi na členkih), ima oseba dobro spolno energijo. Če je prst krajši od omenjene falange na prstancu ali je deformiran, to kaže na probleme v pretoku spolne energije, ki se kažejo v težavah pri seksu, kot so na primer erektilna disfunkcija, prezgodnja ejakulacija ali izguba libida pri moških.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija