TATOVI NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Policisti iščejo Škodo fabio z modro črto

Kronika

Sinoči ob 22. uri je državljan Romunije prijavil, da so ga okradli na primorski avtocesti. Zakonca sta se pripeljala na bencinski servis Povir-jug, kjer sta natočila gorivo, zatem vozilo prestavila drugam in ga zapustila. Ko sta se vrnila, sta se odpeljala proti Ljubljani, a po kilometru vožnje je Romun opazil, da ima zadnjo desno pnevmatiko prazno.

Ustavil je na odstavnem pasu, v tistem trenutku naj bi z nasprotnega voznega pasu pritekel neznan moški, odprl voznikova vrata in s sedeža ukradel žensko torbico. Romun je stekel za njim, ga dohitel in prijel, storilec pa je odvrgel torbico in zbežal na nasprotni vozni pas, kjer ga je čakal voznik z osebnim avtomobilom Škoda fabia, svetle barve, ob strani na boku je imel črto modre barve.

Moški, ki je Romunoma ukradel torbico, naj bi bil po opisu star približno 40 let, visok od 170 do 180 cm, srednje postave, kostanjevih, srednje dolgih last, oblečen je bil v sivo jopico.

Nekaj pred 5. uro je državljan Češke prijavil, da je neznanec na počivališču Risnik pristopil do njegovega kombija in na sopotnikovi strani trkal ter ga tako zamotil. V tem času je drugi neznanec odprl voznikova vrata in ukradel denarnico z dokumenti ter denarjem. Čeh se spomni, da je bil storilec manjše postave in temnejšega videza.

Tatovi na delu tudi v Izoli

V Izoli je nekdo ukradel nezaklenjeno kolo z motorjem znamke Tomos tip Felxer 25, ki je bilo parkirano na Kocjančičevi ulici pred stanovanjsko hišo.

Pregloboko pogledal v kozarec

Ob 21.24 so imeli policisti na počivališču Studenec (smer Postojna) v postopku 66-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ljubljane. Odrejen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki mu je pokazal 0,60 mg/l. Ker si ni mogel zagotoviti prevoza, mu je bilo odrejeno pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  18 .04. 2019 ob  21: 02
Ma kdo bo vrnu tem revezem ves denar..je postala ze rutina