TAKOLE SE JE MAŠČEVAL SVOJI BIVŠI: Sam sebi pošiljal grozilne SMS-e in objavil ljubezenski oglas z njeno telefonsko številko

Svet

40-letni Hrvat se je odločil maščevati svoji bivši, in sicer tako, da je na spletu in teletekstu objavil več oglasov z njeno telefonsko številko in vsebino, da črnolaska išče moškega. Ženska, ki je bila žrtev te neslane šale, je na ta račun dobila ogromno klicev, moški pa se je znašel pred organi pregona.

Kot poroča spletna stran 24sata.hr, je občinsko državno tožilstvo v Koprivnici vložilo kazensko ovadbo zoper 40-letnega moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja zastraševanja in napačnega poročanja o kaznivem dejanju.

Bremeni ga, da je med junijem in avgustom 2018 pogosto pošiljal sporočila na mobilni telefon svojega nekdanjega dekleta in njene hčerke ter objavil več oglasov na spletu in teletekstu, v katerih je zapisal, da samska temnolaska išče moškega. Vse ponudbe z oglasov je preusmeril na telefonsko številko nekdanjega dekleta, ki jo je posledično kontaktiralo veliko "interesentov".

Prav tako ga bremeni sum, da je 5. avgusta letos na policijsko postajo podal lažno prijavo zaradi groženj. Policistom je povedal, da je prejel več grozilnih SMS-sporočil, a se je izkazalo, da jih je pošiljal samemu sebi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija