TAKOJ ČEZ POLNOČ V KOPRSKI TAVERNI: Udaril ga je v obraz in mu zlomil kosti

Kronika

Takoj čez polnoč na novega leta dan so koprski policisti dobili obvestilo, da je v koprski Taverni nekdo poškodoval mlajšega moškega z Gorenjske. Neznanec naj bil ga z glavo udaril v nos in mu pri tem zlomil obrazne in lobanjske kosti ter nos. Huje poškodovanega so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Policisti še zbirajo informacije o dogajanju.

Zadnji dan preteklega leta so policisti popoldan v Ilirski Bistrici ustavili 69-letnega domačina in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je odklonil. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

V torek ob 0.50 je očividec obvestil policiste, da je na cesti StrunjanParenzana v jarku skuter, ob njem pa leži moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je 43-letnik vozil moped po kolesarski poti iz tunela Valeta proti krožišču v Strunjanu. Zaradi nepravilne strani vožnje je zapeljal levo v obcestni jarek in padel. Zdravniško pomoč je odklonil, prav tako tudi odrejen preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled. Izdali so mu plačilni nalog.

Včeraj popoldan so policisti v Rižani ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Kopra. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,54 mg alkohola/l izdihanega zraka. Sledi mu plačilni nalog.

Tat odnesel večjo vsoto denarja

Nekdo je vlomil v lokal v Dolnjih Ležečah. Ukradel je blagajniški minimum, zatem pa vlomil še v stanovanje, od koder je odnesel večjo vsoto denarja in nakit.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija