TA VIKEND NA OBALI JUBILEJNI 10. ISTRSKI MARATON: Bo za zaradi tega zaprtih več cest; preverite katere

Piran

Ta vikend bodo na svoj račun prišli vsi tekači in ljubitelji športa, saj bo potekal 10. Istrski maraton. Zaradi prireditve bo zaprtih več cest na Obali. Gostitelj 10. Istrskega maratona bo piranska občina, trase tekov pa bodo potekale tudi na območju Mestne občine Koper.

V nedeljo, 14. aprila, bo v Portorožu potekal jubilejni 10. Istrski maraton. Ljubitelji teka se bodo lahko pomerili na treh razdaljah: na maratonu Luke Koper, ki meri dobrih 42 kilometrov in ima 280 metrov višinske razlike, na MOL polmaratonu, ki meri dobrih 21 kilometrov z višinsko razliko 180 metrov, ter na rekreativnem teku, dolgem 10 kilometrov s 40-metrsko višinsko razliko.

Za zagotavljanje varnosti tekačev bodo v času prireditve nekatere poti in cestni odseki v slovenski Istri popolnoma ali delno zaprti. Delne ali popolne zapore cest bodo med drugim v Luciji, Portorožu, na Seči in v Kopru. Zaradi zapor v Kopru ne bosta delovali avtobusni postajališči Sv. Ana in Žusterna. Ves dan, in sicer med 6:45 in 18.00, bo zaprta cesta od odcepa za Marino Portorož, mimo parka Sonce, do priključka v avtokamp.

‼️Pomembne informacije‼️ V nedeljo, 14. 4. 2024, bo zaradi prireditve zaprtih več cest po Obali. V izogib nevšečnostim...

Objavil/a Istrski maraton, Slovenija dne Ponedeljek, 8. april 2024

Več podrobnosti o zaporah cest, ulic in o parkirnih mestih v času Istrskega maratona si lahko preberete na tej povezavi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  11 .04. 2024 ob  21: 06
ma kaj spet....ma kaj morajo prav po asfaltu tect, to je najlažje...če so "dase"naj tečejo gor po brdih čez drn in strn
Imperio  |  11 .04. 2024 ob  17: 55
O moj bog.
Zi že začeli z sranjem in scanjem po Istri.
Ne bi raje tekli po barju.