TA VIDEO SI JE V MANJ KOT 24 URAH OGLEDALO 16 TISOČ LJUDI: "V sobi imamo komarja, lovimo pa ga s krampom" (VIDEO)

Slovenija

Televizijski in radijski voditelj Marko Potrč je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek, v katerem izraža svoje stališče do koronavirusa in ukrepov, ki jih odrejajo različne vlade. V manj kot 24 urah si je video ogledalo več kot 16.000 uporabnikov, objava pa je bila deljena 15.000-krat.

Marko Potrč meni, da velika večina ljudi ravna v prepričanju, da dela prav, vključno s stroko in zdravniki. Vedno do zdrave mere, poudarja Potrč, skladno z dejansko stopnjo ogroženosti, a pri 'trenutni sliki se resnično zdi, da zdrave mere ni'.

Potrč v trenutni 'koronasituaciji' pogreša diskusijo, soočenja, argumentiranje 'za in proti', namesto 'zasmehovanj, žaljivk in primitivnih poniževanj' tudi zdravnikov, ki se ne strinjajo s 'predstavljanjem apokalipse'.

"Nihče od nas si ne želi smrti, še manj jo komurkoli privoščimo. Saj smo ljudje! A zmeraj želim videti realno sliko in se zavedati svojih pravic. In dal bom vse, da soustvarim prihodnost, kot si jo želim za moja otroka. Eden mojih starih znancev je situacijo, v kateri smo, odlično opisal s to primerjavo: v sobi imamo komarja, lovimo pa ga s krampom," je še zapisal na Facebooku Potrč.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  02 .09. 2020 ob  08: 38
aha, veliki stroškovnjak a? Verjetno če požreš vse tiste steroide, se možgani malo skrčijo? Ej, se sprašujem sploh čemu fakultete in specializacije..? Tle je že vsak marko specialist za vsa področja!
Istriano |  01 .09. 2020 ob  11: 02
Marko Potrč kaj si zdravnik ali mikrobiolog?
ojoj |  01 .09. 2020 ob  08: 45
@Monteverdi. Ti si o sebi razkril še preveč, kot se sploh zavedaš.
Monteverdi |  31 .08. 2020 ob  21: 33
-1
Ta Potrč bi rad bil pameten in bil med najbolj gledanimi, mogoče na svetu, eh, eh. Mu kot novinarju zmankuje dela? Naj se loti delati kaj druženokoristnega. Nakladačev je že itak dovolj ....