TA OPTIČNA ILUZIJA NATANČNO RAZKRIJE VAŠO MENTALNO STAROST: Preverite, kako mladi so vaši možgani

Trendi

Pred vami je zanimiv osebnostni test, ki bo razkril nekaj, česar do zdaj morda niste vedeli o sebi. Zagotovo poznate koga, ki na primer govori na način, da ga dojemate kot veliko starejšega ali pa mlajšega, kot je v resnici. Mentalna in kronološka starost se namreč lahko razlikujeta. To, ali na sliki vidite štiri, pet, šest ali sedem psov, veliko pove o starosti vaših možganov, torej o mentalni starosti oziroma inteligentnostni ravni, ki ustreza povprečni inteligentnostni stopnji v določenem starostnem obdobju.

Štiri

Oseba, ki vidi štiri pse, glede na mentalni razvoj šteje od 20 do 25 let, ne glede na to, koliko je v resnici stara. Ti ljudje so običajno umetniki in radi berejo. Ne marajo hrupa in v lokalu uživajo ob pitju kave.

Pet

Oseba, ki vidi pet psov, glede na mentalni razvoj šteje od 25 do 30 let. Ljudje, ki vidijo toliko psov, ne marajo zapletenih stvari, imajo ozek krog pravih prijateljev in ne zaidejo pogosto v težave.

Šest

Oseba, ki vidi šest psov, glede na mentalni razvoj šteje od 30 do 40 let. Ti ljudje so stabilni in trdno stojijo na tleh, prijatelji pa jih pogosto prosijo za nasvet.

Sedem

Tisti, ki vidijo sedem psov, so po srcu še vedno otroci. Oseba, ki vidi sedem psov glede na mentalni razvoj šteje od 10 do 20 let. To samo pomeni, da so te osebe naivne, preproste in prijazne.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija