TA MESEC JIM LAHKO SPREMENI ŽIVLJENJE: Oktober bo blagodejno deloval na ta horoskopska znamenja

Trendi

Teh pet horoskopskih znamenj si bo oktobra lahko oddahnilo, saj slabi časi počasi ostajajo za njimi, sledili pa bodo veliko bolj veseli in mirni dnevi. Pod vplivom Sonca in Saturna jim bo oktober prinesel velike življenjske spremembe, morda celo najboljše doslej.

Oven

Vaša negativna karma se končuje in vstopate v srečnejši čas. Pred vami so dobre in pozitivne stvari, ki bodo sledile po daljšem obdobju negotovosti.

Obdobje bolečine in razočaranja se izteka in pred vami je čas močnejše samozavesti in sreče v vseh delih vašega življenja.

Rak

Preživeli ste dovolj, veliko preizkušenj in končno vas čaka obdobje končnega miru in sreče. Od oktobra se lahko končno sprostite in uživate v stvareh, ki jih imate radi. K vam bodo prišle novice, ki vam bodo povrnile upanje in ljudje, na katere se boste lahko zanašali.

Strelec

Od oktobra se za vas začne čas olajšanja, slabe stvari v življenju se bodo končale in vse bo urejeno pravilno. Čeprav ste se v zadnjih mesecih počutili kot zguba, se bo to spremenilo, saj se boste spremenili v srečno in izpolnjeno osebo. Možno je, da se bo vaše življenje do konca novembra popolnoma spremenilo.

Kozorog

Oktober in november bosta za vas še posebej čudovita. Zgodilo se vam bo toliko lepih in pozitivnih stvari, ki jih drugi niso izkusili skozi vse leto. Pred vami je obdobje počitka, ljubezni in novih nalog.

Samski bi lahko našli življenjskega sopotnika, tistim, ki že imajo družino, pa je dobro počutje na prvem mestu med njihovimi življenjskimi prioritetami.

Ribi

Že konec septembra je možno, da boste imeli občutek, da vam v življenju ne gre nič prav. Ko bo obdobje opaznega olajšanja prišlo do vas, vam bo zmanjkalo energije.

Od oktobra pa vas bo preplavila energija, imeli boste veliko podporo ljudi okoli sebe in hodili boste po pravi življenjski poti. Izkoristite priložnosti, ki vam bodo na voljo oktobra, saj so trden temelj za vašo srečnejšo prihodnost, poroča Atma.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija