TA KONEC TEDNA HITRO TESTIRANJE V TAVERNI: Za udeležence Ironmana in vse ostale

Koper

V nedeljo, 19. septembra, bo v Kopru potekalo mednarodno triatlonsko tekmovanje I feel Slovenia Ironman 70.3. Ker morajo vsi udeleženci izpolnjevati PCT pogoj, bo od danes do nedelje v koprski Taverni na voljo testiranje za zgolj 11 evrov. Namenjeno je tako udeležencem tekmovanja, kot tudi vsem ostalim, ki potrebujejo potrdilo o negativnem testu na covid-19.

Hitro testiranje bo v Taverni v središču Kopra na voljo danes do 18. ure, v soboto med 10. in 18. uro ter v nedeljo med 13. in 20. uro. Namenjeno je udeležencem tekmovanja, kot tudi vsem drugim obiskovalcem Kopra. Cena testiranja in potrdila o rezultatu je 11 evrov.

Testiranje v sodelovanju s splošno ambulanto Gaia med iz Postojne organizira podjetje Clean Sport iz Izole, ki se ukvarja s prodajo hitrih testov.

V sklopu tekmovanja Ironman se bodo tekmovalci pomerili na 1,9 kilometra dolgi plavalni progi v koprskem zalivu, ki ji bo sledilo 90 kilometrov kolesarjenja in 21 kilometrov teka po obmorski sprehajalni poti od Kopra do Izole in nazaj. Sodelujoči morajo triatlonsko preizkušnjo, ki se bo tudi letos sklenila na koprski promenadi, zaključiti v manj kot devetih urah.

Zaradi dogodka bodo ta konec tedna po Obali veljale številne zapore prometa, predvsem v nedeljo.

Deli novico: