TA ASTROLOŠKA ZNAMENJA (NE)NAMERNO UNIČUJEJO SVOJE LJUBEZENSKE ZVEZE: Ste med njimi?

Trendi

Vsako znamenje zodiaka ima nekaj napak in negativnih lastnosti, vendar jih le redki pokažejo. Nekatera znamenja te skrbno obdržijo zase, opazite jih šele, ko se počutijo ogrožene. Vstop v resno zvezo običajno pomeni sprejemanje vseh partnerjevih vrlin in napak, četudi je slednje kdaj lahko precej težko. Osebnostna rast nam lahko pomaga pri obvladovanju negativnih aspektov našega karakterja. Nekatera horoskopska znamenja pa si težko pomagajo in njihovi impulzivni odzivi večkrat privedejo do razpada zveze.

Oven

Ovni lahko sabotirajo svojo zvezo ali zakon zaradi pričakovanja, da bi partner moral živeti po njihovih merilih. Po drugi strani pa so izredno občutljivi in ​​jim nepremišljena izjava partnerja, ki so si jo napačno razlagali, lahko pokvari dan. So izjemno impulzivni, če jih boste razjezili, bo sledil izbruh psovk in grdih besed. Ko mislijo, da razmerje ne vodi več nikamor, preprosto dvignejo roke. Pretvarjajo se, da jih nič ne zadeva, in partnerju prefinjeno dajo vedeti, da je ponos pomembnejši od vsega.

Bik

Biki ne kličejo po pozornosti, zato ljudje pogosto mislijo, da jih je lahko ljubiti, vendar pogosto ni tako. Tudi Biki bodo včasih s partnerjem ravnali kot z otrokom, kar zelo slabo vpliva na partnerjevo samozavest in s tem na srečo obeh v odnosu. Če jim kontrirate, ne bodo odstopili od svojega mnenja niti za milimeter, četudi bodo vedeli, da bodo zaradi tega trpeli pozneje.

Dvojčki

Pripadniki tega znaka se obnašajo, kot da imajo "stikalo za čustva" - samo ena napačna poteza je dovolj, da spremenijo razpoloženje in izginejo. S tem očitno želijo svojemu partnerju dati vedeti, da ga ignorirajo. Včasih nalašč iščejo partnerjeve napake, da bi mu lahko kaj očitali. Njihova potreba po svobodi lahko odžene tudi partnerja. Ljudje, rojeni v tem zračnem znamenju, so sposobni svoje obljube toliko časa prelagati, da jih nazadnje pozabijo.

Rak

Pretirana drama, iskanje pozornosti in trošenje živcev za malenkosti so učinkovit način, s katerim pripadniki tega znamenja večkrat uničijo svoje ljubezenske odnose. Če bodo raki prizadeti, bodo izbrali besede, ki vas bodo "zadele" naravnost v srce. Pri nekaterih večjih stvareh se lahko kujajo mesece in celo leta, zelo so zamerljivi. Če v zvezi vstopijo v destruktivno fazo, bodo popolnoma izključili partnerja, o njem pa bodo grdo govorili pred drugimi ljudmi.

Lev

Pripadniki tega znamenja delajo veliko hrupa zaradi svoje ljubezni, tako da lahko s tem obremenijo partnerja. Zelo radi so zaljubljeni, a bolj kot vse imajo radi, da jih imajo drugi ljudje radi, zanje skrbijo in razvajajo. Če lev dolgo časa ne dobi dovolj pozornosti, se bo preprosto razvezal in se odpravil iskat partnerja, ki mu bo lahko dal vse, kar od njega pričakuje.

Devica

Partner tega znaka ima "preprosto nalogo" - osrečiti devico. Zato se zdi, da odnos z njimi ni odnos, poln čustev, ampak pravo garanje. Največjo škodo in sabotažo v odnosu devic povzroča pasivna agresija in pričakovanja, da partner zna brati njihove misli. Pred razhodom bo devica nekaj časa stvari poskušala rešiti, nato pa modro utihnila in za vedno izginila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  26 .07. 2021 ob  19: 32
Od osamosvojitve Slovenije in uvedbe konkurencnosti na trziscu se vsako podjetje trudi ponudit ljudem najboljso storitev ali izdelek zato da lahko se naprej posluje zato se ceni "perfektnost" in napake so kritizirane
Ok sam bi rad odsel k zobozdravniku ki svoje delo opravlja zelo dobro in mu zaupam pa vendar ko se zelja po perfektnosti preseli v privat zivljenje postane skodljiva za ljubezen,prijateljstvo in osebno sreco,lahko mimogrede postanes zrtev.
Vredu je ce ne zgledas vedno urejeno,ce je dobil avto novo prasko,ce stanovanje ni pospravljeno kot bi moglo bit,ce si se zredil kaksno kilco,ce je posoda za pomit pa jo ni se nobeden.
V privatnem zivljenju ne prodajas drugim usluge in izdelke zato se lahko malo odpocijes in se osredotocis na kar te zanima