SVET PRETRESA SMRT TRILETNIKA: Na praznovanju svojega rojstnega dne se je ustrelil s pištolo

Kronika

Triletni deček je umrl na praznovanju rojstnega dne, potem ko je našel pištolo družinskega člana in se po groznem naključju ustrelil v prsni koš.

Fotografija je simbolična.

Incident se je zgodil približno ob 16.15 v družinski rezidenci v Porterju v Teksasu, so sporočili iz šerifovega urada iz okrožja Montgomery. Oblasti so našle 3-letnega dečka s strelno rano na prsih.

"Družina in prijatelji so se zbrali prej, da bi praznovali rojstni dan triletnika in med igranjem kart zaslišali strel. Otrok je bil najden s strelno rano v prsih," je povedal šerif. Po navedbah oblasti so med preiskavo izvedeli, da naj bi otrok pištolo našel po tem, ko je le-ta padla iz žepa družinskega člana.

Neimenovanega 3-letnega dečka so nato odpeljali v bližnji gasilski dom, kjer je podlegel poškodbam. "Naše misli in molitve so namenjene družini in prijateljem te tragične nesreče," je dejal šerif.

Okoliščine, kako je družinski član na zabavi izgubil strelno orožje, niso razkrite, oblasti pa niso povedale, ali je lastnik pištole ravnal neprimerno ali neodgovorno, ko je šlo za varno nošenje strelnega orožja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija