STRELI SREDI PRESTOLNICE: Žrtev čakal v zasedi, zadel naj bi jo s štirimi naboji

Kronika

V soboto zvečer so na območju ljubljanskih Most odjeknili streli. Po poročanju Večera naj bi napadalec ustrelil šestkrat, štirje naboji naj bi zadeli žrtev. Po podatkih policije, je žrtev huje ranjena, a stabilna. 

Do streljanja naj bi prišlo na Clevelandski ulici, kjer naj bi bile včeraj še vidne luknje od nabojev, na tleh pa kri. Tudi ime žrtve naj bi bilo med domačini že znano. Napadalec naj bi žrtev čakal v zasedi, ko se je ta nameravala dobiti s tretjo osebo.

Po neuradnem poročanju Večera, policija do včeraj ni prijela še nobenega osumljenca. Identiteto strelca bi najverjetneje poznala žrtev, ki pa je hudo ranjena.

Ljubljanski policisti so bili o več strelih na območju Most obveščeni v soboto nekaj po 22. uri. Na kraju dogodka so našli poškodovanega 32-letnika, ki je bil po doslej zbranih podatkih poškodovan s strelnim orožjem. Moškega so peljali v ljubljanski klinični center. Več informacij na policiji zaenkrat še ne morejo posredovati, saj intenzivna preiskava okoliščin dogodka in zbiranje informacij še poteka, so pojasnili na PU Ljubljana. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija