STRASTEN ANTICEPILEC IN TEORETIK ZAROT UMRL ZA KORONAVIRUSOM: Njegova strta družina javnosti sporoča tole

Svet

V Angliji odmeva še ena tragična smrt zaradi koronavirusa, ki bi jo morda lahko preprečili. Tokrat je umrl goreči teoretik zarot, ki je med več kot stotimi objavami na svojem Facebook profilu ljudi pozival, naj se ne cepijo, obenem pa se je posmehoval tistim, ki so to že storili. David Parker je pri 56 letih nato tudi sam zbolel za koronavirusom in prejšnji teden umrl, čeprav v preteklosti ni imel zdravstvenih težav.

Šef nočnega kluba in goreči teoretik zarot je umrl zaradi koronavirusa, potem ko se je na svojem Facebook profilu javno posmehoval ljudem, ker naj bi dobili "eksperimentalno" cepivo in opozarjal na zaroto "velike farmacije". 56-letni David Parker je v ponedeljek umrl v spominski bolnišnici Darlington v okrožju Durham, kljub temu da ni imel predhodnih zdravstvenih težav.

S koronavirusom se je okužil le nekaj tednov po tem, ko je v objavah na družbenih omrežjih ostro obsodil cepiva in farmacevtska podjetja. Parkerjeva družina naj bi zdaj vse pozvala, da prenehajo verjeti teorijam zarote in se cepijo. Njegov bližnji prijatelj Steve Wignall je za The Sun povedal: "Njegova družina je uničena, bili so si zelo blizu. Toda kljub strašni izgubi bi radi spodbudili vse, naj se cepijo, saj nikomur ne privoščijo takega trpljenja."

Objave, s katerimi se je Parker na družbenih omrežjih posmehoval cepljenim. 

Parkerjeve objave na Facebooku so vključevale posmehovanje na račun ljudi, ki objavljajo fotografije kartice s cepivom. Med drugim lahko med njegovimi objavami najdemo "meme" s podobo moškega, ki nosi klobuk iz alu-folije, pod katerim je bilo zapisano: "Ko spoznaš, da ima klobuk iz alu-folije manj aluminija kot cepivo proti koronavirusu".

Parker se je čutil dolžnega, da ljudem deli informacije o različnih teorijah zarote proti cepivom: "Počutim se, da moram objaviti informacije za ljudi, ki ne poznajo druge strani zgodbe, ker mediji niso nepristranski".

Po njegovi smrti so sorodniki komentirali nekatere objave, eden izmed njih je napisal celo: "Kako žalostno je to videti. Počivaj v miru, Stric David, lahko bi te rešil!"

Steve Wignall, je isti dan kot njegov prijatelj zbolel za koronavirusom. Bil je popolnoma cepljen, medtem ko Parker ni prejel niti enega odmerka cepiva. "David ni verjel v cepivo niti se ni želel cepiti. To je bila posledica nezaupanja elitam in farmaciji, nikakor ga nismo mogli prepričati v nasprotno," je povedal ob smrti dolgoletnega sodelavca in prijatelja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  07 .08. 2021 ob  16: 44
-1
O umrlih cepljenih zaradi cepljenja se pa ne sme porocat, izpostavljat? Bi utegnilo skodovat poslom in nacrtom farma-mafije.....
ZigaZois |  07 .08. 2021 ob  09: 58
-7
Koliko cepljenih je do zdaj umrlo še ne smejo pisat. Bo pa zanimivo jeseni . . .
Fritla |  06 .08. 2021 ob  22: 39
Žal še ena nepotrebna žrtev novax talebanstva.
ManofSteel |  06 .08. 2021 ob  21: 32
-6
Bedaki samo naj umirajo...čim prej, da se odrešimo bedakov.
vseved |  06 .08. 2021 ob  20: 00
-2
Je Potrč cepljen?