STRAŠLJIVE NAPOVEDI BABE VANGE ZA LETO 2022: Nov smrtonosni virus in napad nezemljanov!

Svet

Slepa jasnovidka Baba Vanga ali "balkanski Nostradamus", kot ji pravijo nekateri, je do zdaj pravilno napovedala že napad na "dvojčka" v New Yorku, smrt princese Diane in nuklearno katastrofo v Černobilu, pa tudi glasovanje o brexitu. Za leto 2022 je napovedala šest dogodkov, ki bodo najverjetneje spremenili potek človeštva in sveta, kot ga poznamo.

Bolgarska jasnovidka, ki je umrla leta 1996, je napovedala, da se bo v prihajajočem letu povečalo število naravnih katastrof, vključno s potresi in cunamiji. Več azijskih držav in Avstralijo naj bi prizadele hude poplave.

Skupina raziskovalcev bo v Sibiriji odkrila smrtonosni virus, ki je bil do zdaj zamrznjen. Zaradi katastrofalnih učinkov globalnega segrevanja se bo omenjeni virus sprostil in bi lahko hitro ušel izpod nadzora, je opozorila.

Številna mesta po svetu lahko pričakujejo, da jih bo letos prizadelo pomanjkanje pitne vode. Prebivalstvo se povečuje, onesnaževanje rek pa bo povzročilo, da bo hidracija za mnoge postala problem. Pravzaprav bodo številne države prisiljene poiskati druge rešitve za iskanje novih vodnih virov.

Indijo pa naj bi prizadela huda lakota. Tam naj bi namreč temperature dosegle neverjetnih 50 stopinj Celzija, zaradi česar bodo kobilice napadle pridelke in kmetijske parcele, to pa bo vodilo v hudo pomanjkanje hrane.

Bolgarka za leto 2022 napoveduje tudi napad nezemljanov! Po njeni napovedi bodo nezemljani k nam poslali asteroid, znan kot 'Oumuamua', da bi poiskal življenje na Zemlji, pri tem pa bi lahko nezemeljska bitja nekatere Zemljane celo vzela za ujetnike.

Jasnovidka je razkrila še, da bodo ljudje v prihajajočem letu več časa kot kdajkoli prej preživeli pred ekrani. Zaradi vedno večje odvisnosti od tehnologije bo marsikdo virtualni svet zamenjal z resničnostjo, pišejo nekateri tuji mediji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  18 .12. 2021 ob  09: 40
-2
@Lili pažam, da ti veliko bereš....bwahahahahahaha Tvoje življenje krojijo neke kvazi knjige. Še dobro, da eni vidimo Svet v real lajfu, se ga dotaknemo z roko. Zdaj kokice in upali Matrix....bwahahahaha
ManofSteel |  18 .12. 2021 ob  09: 37
-2
Samo čakam še na podobne komentarje kot so spodaj...za ene je to špica novica, baba vanga bolgarski nostradamus bwahahahahaha Niste vredni mojega klika na vaš portal...toliko o kredibilnosti vaših kvazi novic za butle
Jazbetz |  17 .12. 2021 ob  19: 51
Tako je to Lili, žal. Magari da bi bile samo teorije zarote, sedaj s pandemijo se vse točke povežejo. In to je to. 70% folka pa bodo še naprej verjeli vladam.
alfa |  17 .12. 2021 ob  17: 08
imamo mi eno babo vango, dedo JAJO
Piero Panin |  17 .12. 2021 ob  11: 33
10
Ze trideset let se trudijo iskat nezemljane in se vedno nobenega odgovora,ma da bi vsaj komet padu...
Ze tedne in leta stojim na postaji in cakam kot drugi na vlak ki prihaja...:-)
Lili |  17 .12. 2021 ob  11: 16
10
Pa še o teorijah zarote... To besedno zvezo so postavili zato, da lahko takoj v enem šusu popljuvajo vsakega, ki razmišlja s svojo glavo. Vsi nobelovci, vsi znanstveniki, ki se ne strinjajo s tem kar se dogaja so v sekundi označeni za teoretike zarote. Celo v wikipediji so takoj popravili njihov življenjepis... Veste kaj je Baringtonska deklaracija? Veste kaj je Rimska deklaracija? Pogooglajte! ne vem če obstaja kakšen prispevek v slovenščini... Poglejte na tweeter od Roberta Malona (on je odkril ali razvil metodo mrna s katero so izdelana ta cepiva..ni glih zadnji bedak)..Poglejte kako vpije o epidemiji, cepljenju, o otrocih.... Zakaj bi se vsi ti znanstveniki izpostavljali, če bi bilo vse ok?
Lili |  17 .12. 2021 ob  11: 12
Ne rabiš bit baba vanga. Samo preberte si Veliki reset, ki ga je napisal Klaus Schwab (on je tisti, ki je ustanovili svetovni gospodarski forum in kjer se vsako leto zbirajo odločevalci in gospodarji sveta). Njihova je ta ideja. Kako boste rekli lahko vpliva na podnebje? Vse skupaj dragi moji je ena velika farsa! kaj delajo s HAARP-om? Veste kaj je projekt Blue Beam? Veste kaj je event201? Vse je na spletu in to na njihovih uradnih straneh! Tega niti ne skrivajo. Poglejte kdo je glavni sponzor svetovne zdravstvene organizacije, ki je postala nova svetovna vlada!.... E ja, še veselo bo!