STRAN S PODKOŽNIM MOZOLJEM: Uporabite naraven trik in se ga znebite v enem dnevu (VIDEO)

Trendi

Skoraj ni osebe, ki se ne bi kdaj srečala s sila neprijetnim podkožnim mozoljem. Ne samo, da takšen kožni ognojek predstavlja estetsko težavo, ampak povzroča nemalo bolečin. Znana Instagramerka in YouTuberka Farah Dhukai je na svojem Instagram profilu pokazala naraven trik, s katerim se podkožnega mozolja znebite že v enem dnevu. Kot pravi, česen dela prave čudeže, če ga prerežeš in podrgneš po predelu, kjer je nastal mozolj.

Zdravilni učinki česna so dobro poznani. Zaradi protibakterijskega in protivnetnega delovanja ščiti naš imunski sistem. Ker znižuje krvni pritisk, je dober za srce in ožilje. Česen je odličen pri blaženju simptomov prehlada, saj lajša oteklo grlo, pospešuje znojenje, lajša izkašljevanje. Poleg tega blaži vnetja prebavil, uničuje zajedalce, zdravi vnetja dihalnih poti in še bi lahko naštevali.

A le redko kdo pomisli, da bi se z njim lahko znebil mozoljev. Priljubljena kanadska lepotna blogerka Farah Dhukai si z njim pomaga prav pri teh težavah. Pravi, da česen dela čudeže, ko se na njeni koži pojavijo mozolji. V videu, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu pokaže, kako strok česna olupi in ga prereže z nožem. Sok iz česna nato vtre v mozolj. Blogerka, ki ima 6,3 milijone sledilcev na Instagramu in skoraj 2,4 milijona naročnikov na YouTubu, gre nato spat in ko se naslednji dan zbudi, je mozolj res izginil.

View this post on Instagram

A post shared by Farah Dhukai (@farahdhukai)

''Vtrite česen na katerikoli mozolj, ki ga imate. Če imate beli mozolj, tako kot jaz, bo v trenutku izginil in se ne bo več pojavil,'' je zapisala ob svoji objavi. ''Če imate večji podkožni mozolj, vtrite česen v kožo in ga pustite delovati čez noč. Ko se boste zbudili, bo izginil," je zapisala v videu. Svoje sledilce je spodbudila, naj njen trik preizkusijo tudi sami. A pri tem opozorila, naj bodo bolj previdni tisti, ki imajo bolj občutljivo kožo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija