STE VIDELI VLOMILCA? Goriško podjetje sta oškodovala za nekaj deset tisoč evrov

Kronika

Neznanca sta ponoči vlomila v poslovne prostore v Kromberku pri Novi Gorici. Po prvih ugotovitvah sta iz trgovine odnesla nekaj deset mobilnih telefonov višjega cenovnega razreda, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Škode je za nekaj deset tisoč evrov.

Kot so zapisali, so bili o vlomu obveščeni nekaj po 3. uri.

Storilca sta bila oblečena v temnejša oblačila, kraj sta z odtujenimi predmeti zapustila in odšla neznano kam. Z nezakonitim dejanjem sta gospodarski družbi povzročila večjo materialno škodo, ki po prvih podatkih znaša nekaj deset tisoč evrov.

O kaznivem dejanju so policisti obvestili preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici.

Okoliščine kaznivega dejanja policisti še preiskujejo. Ob tem prosijo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli v zvezi s tatvino elektronskih naprav kakršnekoli informacije, da pokličejo policiste Policijske postaje Nova Gorica, jim to sporočijo na elektronski naslov ali pokličejo na številko 113, anonimni telefon policije 080 1200 oziroma na njim najbližjo policijsko postajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija