STE VIDELI KATEREGA OD NJIJU? V zraku je bil tudi že helikopter

Kronika

Svojci pogrešajo 49-letnega Boštjana Mlakarja iz Žirov, ki naj bi v nedeljo odšel na turo v gore na širšem območju Vršiča, in sicer po grebenu od Male Mojstrovke proti Travniku in Šitom.

‼️Pogrešan planinec???? Včeraj odšel na ⛰️turo: Mala Mojstrovka - Travnik - Šite. Zadnji kontakt z njim ob 16. uri. ☎️...

Posted by Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj on Monday, June 27, 2022

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, opisa njegovih oblačil nimajo, običajno pa je za gore oblečen v sive pohodne hlače, ki segajo do kolen, in obut v nizke rjave pohodne čevlje. Nahrbtnik ima rdeč ali moder. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, da podatke sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Policija je s kranjskogorskimi gorskimi reševalci območje s helikopterjem pregledala iz zraka, pogrešanega niso našli. V iskanje se bodo vključili bovški gorski reševalci.

Pogrešan je tudi 54-letni Igor Fajdiga iz Trbovelj

Svojci pogrešajo 54-letnega Igorja Fajdigo iz Trbovelj. Nazadnje so ga videli v nedeljo zgodaj zjutraj na območju Trbovelj. Oblečen je bil v temno modre kratke hlače do kolen, svetlo sivo kratko majico z napisom Eles in obut v temno modre Crockse, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Pogrešani je visok okoli 180 centimetrov, suhe postave in ima kratke rjave lase.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Trbovlje na 03 565 31 50, pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  27 .06. 2022 ob  15: 31
-4
Z daljnogledom smo iz Pirana gledali proti Vršiču, ma se ne vidi nič.