STE SE ZAKLENILI VEN? Tako lahko brez ključa odprete vrata (VIDEO)

Trendi

Ne glede na to, ali ste zaklenjeni zunaj in ne morete vstopiti v svoje stanovanje ali hišo, ali ne morete vstopiti na primer v dnevno sobo, je pomembno, da veste, kako lahko odklenete ključavnico. Preberite, kako odpreti vrata brez ključa, da se izognete neprijetni situaciji, ko recimo obtičite pred vrati svojega lastnega doma.

Kreditna kartica

Uporaba kreditne kartice za odpiranje zaklenjenih vrat je eden najstarejših trikov. Najprej morate vedeti, da bo to delovalo samo z vzmetnimi ključavnicami in ne z zatiči. Po možnosti uporabite upogljivo laminirano kartico. Potisnite jo med ključavnico in okvir vrat, nato jo upognite nazaj.

Prav tako jo lahko potisnete med vrata in okvir nad ključavnico, če med ključavnico in okvirjem ni prostora. Hitro povlecite navzdol, medtem ko kartico usmerite proti okvirju. Za to boste morda potrebovali debelejšo kartico.

Izvijač

Preprosto potisnite izvijač v luknjo na kljuki, naravnost, kolikor je le mogoče. Nato izvijač obračajte, dokler se ključavnica ne odpre. Izvijači lahko po potrebi tudi odstranijo tečaje z vrat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joca amster damm |  31 .05. 2021 ob  14: 08
Ejla, regional urednik: sem šel probat v klet imamo podobno kljuka ključavnica, a veš kaj dejteganosrat! ma res .kartico sem zlomil je ostala košček v reži kos v roki faaaak,
potem sem probal izvijač sem totalno sfuko ključavnico,sem poklical anžurja je prišel ma ne zastonj in še mu kažem članek iz regionala tip se je samo smejal.
Aja, takole mimogrede obiskk in popravilo ključavničarja 65 eur,
Hvala ređional bog lonaj vekomaj
magik |  29 .05. 2021 ob  21: 41
hahaha, Regional obala podučuje in vzgaja roparje in kriminalce hahaha.