STE PRED PRVIM ZMENKOM ŽIVČNE RAZVALINE? Upoštevajte te namige, da ne bo tudi zadnji

Trendi

Večina ljudi je pred prvim zmenkom pod stresom, ker imajo v glavi veliko vprašanj, kot na primer: "Kaj obleči? Kako se obnašati? Kam iti? Bo šlo dobro?" Jana Hocking, avstralska radijska producentka, ki pogosto govori o zmenkih, je naštela in opisala nekaj stvari, ki jih je pametno upoštevati na prvem zmenku, piše Daily Mail.

36-letnica je v kolumni razkrila, da je kraj s temno osvetlitvijo ključ do uspešnega zmenka. Ne glede na to, ali je to lokal ali restavracija, pomembno je, da ni močnih luči, saj se bosta na ta način počutila bolj sproščeno. Tudi sprehod po mestu je idealen za spoznavanje in romantično držanje rok.

"Temno, pomirjujoče okolje z glasbo v ozadju dela čudeže na prvem zmenku," je dejala radijska producentka.

Ko gre za oblačila, na prvem zmenku ne želite skrbeti, ali simpatija na vas opazi celulit, obložen trebušček, premajhen volumen zadnjice, premalo mišičast izgled … ker to doda element stresa in videti boste nervozno. Namesto tega si raje nadenite oblačila, v katerih se počutite samozavestno in sproščeno. Če ste zunaj, poskrbite, da vas ne zebe. Ne želite šklepetati z zobmi ves večer, raje uživajte. Oblecite debel pulover, šal, kapo …

Osredotočite se na potencialnega partnerja oziroma partnerko, ne na to, kaj nosite na sebi. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  05 .12. 2021 ob  14: 11
Imela je tak cuden vonj,potem sem meu zadosti in sem jo zamenjal,brezveze ce te moti,zdej uporabljam vodico za po britju ki ima naraven vonj in lepo disi.
Nikoli nisem nervozen