STE KUPILI TE MESNE IZDELKE V HOFERJU? Sumijo na njihovo zdravstveno oporečnost, vrnite jih!

Slovenija

Podjetje Hofer je zaradi suma na zdravstveno oporečnost ene od surovin iz prodaje odpoklicalo več mesnih izdelkov proizvajalca Meso izdelki, Marko Žerak s.p.

Odpoklicani izdelki so navadna klobasa, 400 g z datumi uporabnosti do vključno 22. 12. 2019, klobasa za kuhanje, 350 g z datumi uporabnosti do vključno 8. 12. 2019, safalada, 450 g z datumi uporabnosti do vključno 22. 11. 2019, ljubljanska salama, 400 g z datumi uporabnosti do vključno 23. 12. 2019 ter tirolska salama, 400 g z datumi uporabnosti do vključno 23. 12. 2019.

Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo na mesto nakupa, kjer jim bodo povrnili stroške. Če to ni mogoče, pa naj ga zavržejo. Za morebitna dodatna vprašanja in pojasnila lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličejo na telefonsko številko 01/834 66 00 ali pišejo na elektronski naslov info@hofer.si, so še sporočili iz podjetja.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Linda |  31 .10. 2019 ob  00: 33
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe

Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s ​​tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona

Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo

Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu. Gospa Linda McDonald vas bo usmerila v dobro srečo ................... ….