STARA JE 22 LET, A IZGLEDA, KOT DA JIH IMA 8: "Ne morem se ličiti, ker ljudje obsojajo mojo mamo" (VIDEO)

Trendi

Shauna Rae iz Pittsburgha v Pensilvaniji je bila stara komaj šest mesecev, ko so ji diagnosticirali redko obliko možganskega raka. Zaradi kemoterapije je njena hipofiza ostala v mirovanju in zrasla je le 116 cm. Shauna je stara 22 let, a izgleda osem. Za TLC je povedala, da je njeno življenje zaradi tega težko. Ne more se niti naličiti kot katera koli druga 22-letnica.

TLC je na TikToku delil posnetek, ki prikazuje del težav, s katerimi se srečujeta Shauna in njena mama zaradi dejstva, da Shauna rada hodi ven naličena in oblečena kot njene vrstnice.

@tlctv She’s a woman and she’s ready to be treated like one ???? #IAmShaunaRae #NewSeries #TLC ♬ original sound - tlc

"Shauna se rada oblači kot vsaka druga 22-letnica. Ko pa greva skupaj ven, naju ljudje čudno gledajo in imajo negativne komentarje. Pogosto sem deležna očitajočih pogledov, ki pravijo: 'Kako si lahko dovolila, da se tvoj otrok tako oblači'," je povedala njena mama.

@tlctv Shauna talks about the unfortunate realities of wearing makeup in public ???? #IAmShaunaRae #TLC ♬ original sound - tlc

Medtem ko se mora mama soočiti z večino obsojanja s strani drugih ljudi, Shauna govori o lastni krivdi.

"Moja mama mora razložiti, da sem dovolj stara, da se lahko sama odločam, a ji ne verjamejo. Pravijo ji lažnivka. Grozno se počutim, ker nisem jaz tista, ki se mora ukvarjati z obsojanjem," je rekla Shauna.

@tlctv “Shauna…everything is too big.” ???? #IAmShaunaRae #TLC ♬ original sound - tlc

Čeprav razume, zakaj ljudje namesto do nje pristopijo k njeni mami, je pojasnila, da bi bilo bolj primerno, če bi ljudje pristopili k njej.

Vendar so ličila njena najmanjša težava. Zelo težko najde ljubezen, saj, kot pravi, privlači le čudake in idiote, poroča The Sun.

@tlctv Shauna’s mom expresses the concerns she has when it comes to Shauna’s love life. #IAmShaunaRae #TLC ♬ original sound - tlc

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija