STA PRIMERA POVEZANA? Po najdenem nezavestnem moškem tudi primer napada v Olmu, ženska grozila z revolverjem (FOTO)

Kronika

Pred nekaj urami smo objavili informacijo Policije, da so jih iz izolske bolnišnice obvestili, da imajo v obravnavi 60-letnega moškega iz Kopra, ki je v komi, po telesu pa ima več modric. Tja je bil pripeljan danes zjutraj, zatem ko ga je nezavestnega našla občanka na avtobusni postaji na Dolinski cesti v Kopru. Po tem se je na naše uredništvo obrnila bralka, ki je z nami delila zgodbo, ki po njenem mnenju po nekaterih podrobnostih lahko spominja na omenjeni dogodek.

Fotografije modric na telesu moškega, ki je bil napaden včeraj v Olmu. 

Bralka pripoveduje, da je njena starša včeraj okoli 19.30 v Olmu, konkretno na mostu med Agrario in banko, fizično napadla ženska. Napadalka naj bi bila srednjih let, črnih las do ramen, oblečena pa v črna oprijeta oblačila.

"Starša sta bila na sprehodu in iz čistega miru ju je začela napadati ta ženska. Očeta je začela tepsti po obrazu, po telesu, nato je med njiju stopila mama in skušala napad ustaviti. Ženska je mamo odrinila, potem ji je vzela pohodniške palice in začela očeta s palicami tepsti po glavi, rokah, očeh," opisuje srhljiv dogodek.

Moški, ki napadalke od prej ne pozna, naj bi imel po telesu več modric, kasneje naj bi ga omenjene ženska začela še daviti. "Mama je klicala na pomoč, ljudje se niso odzivali, najbrž so se ustrašili," še pove.

Poleg fizičnega napada so bile prisotne tudi grožnje. "Rekla je, da ima doma revolver in če ga jutri spet vidi na tem mestu, ga bo ubila," povzema bralka besede napadalke. Ob tem izpostavlja, da gre najbrž za tujko, saj ni govorila slovensko. Jezik, ki ga je uporabljala, je lahko hrvaški, bolgarski, romunski ali kaj podobno zvenečega.

Napadalka naj bi po tem dejanju pobegnila proti Kopru. Nekdo od mimoidočih je sicer poklical policijo, ki je prišla na kraj in zapisala zapisnik. Z vprašanji, ali so omenjeni primer obravnavali, smo se že obrnili na Policijsko upravo (PU) Koper. 

"Če je kdo opazil žensko, ki je iz tega mosta odšla proti Kopru, v tisto smer proti Ave, naj vsaj anonimno sporoči na policijo," je še dejala bralka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
20 let tihozitja |  14 .05. 2022 ob  14: 05
Wow gremo jo nalomit,itak je zenska,nebo hudo ce bo treba bezat stran