SRHLJIVA NAJDBA NA GOZDNI POTI: Tega, kar je našel, ni pričakoval

Kronika

Z Uprave RS za zaščito in reševanje poročajo o precej srhljivi najdbi, na katero je naletel sprehajalec na gozdni poti v občini Mokronog-Trebelno. 

Fotografija je simbolična. 

Ob 16.10 je na gozdni poti pri Dolenjih Laknicah, občina Mokronog-Trebelno, občan našel osebno vozilo, ki je bilo okoli 25 metrov pod cesto prislonjeno na drevo. V vozilu je bila preminula oseba.

Gasilci PGD Trebnje in Mokronog so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, stabilizirali vozilo ter odklopili akumulator. S tehničnim posegom so mrtvo osebo izvlekli iz vozila, jo z vrvno tehniko prenesli do ceste ter predali pogrebni službi. Na kraju so bili reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje in policisti, še piše omenjena uprava. 

Policisti pa so sporočili, da so v torek okoli 16. ure prejeli obvestilo o prometni nesreči na cesti med Dolenjimi Laknicami in Drečjim vrhom. Po prvih ugotovitvah policistov je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste po strmem pobočju. 52-letni voznik je umrl na kraju nesreče, so sporočili.

Policisti okoliščine še preiskujejo in bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo, so zapisali na Policijski uprave Novo mesto.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija