SREDI NABITE PLAŽE ZAKURIL ROŠTILJ: 'Goreli' tudi komentarji na Facebooku (FOTO)

Piran

Portoroške plaže so v zadnjem času v središču pozornosti. Iz različnih razlogov – enkrat pišemo o vratolomnih cenah luksuznega turizma, v drugem primeru pa o precej nenavadnem prizoru, nad katerim so bili začudeni mnogi. Nedavno si je nek obiskovalec meni nič tebi nič sredi nabite plaže v Portorožu namreč omislil kar 'roštiljado'.

Fotografije so bile deljene v eni izmed skupin na Facebooku, kjer so se nad dogodkom usuli različni komentarji.

"Kaj je lepšega kot roštiljada na plaži," je pripomnil eden od komentatorjev. Sicer pa je bila večina do tovrstnega početja precej kritičnih. "Je to sploh dovoljeno? Mislim, da ne," so nadaljevali debato drugi in se spraševali, kje so bili redarji.

"Mene najbolj zanima, koliko je porcija? Dobiš zraven še pomfrit?" pa se je vprašal nekdo drug …

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  27 .06. 2020 ob  11: 23
Clovek je ogrozal sebe in druge
Ha ha :-)
Prava linija more bit
Kanola |  26 .06. 2020 ob  12: 32
-6
Cannabis je izredno nevarna zadeva. Mora bit legalizirana in pod kontrolo kjer jo prepdisujejo zdravniki in psihiatri kot npr. Mitrovič, Krek, Apat in tako dalje. V Idriji čim kadiš cannabis si NAJEBAL. Dobiš batine pa še marsikaj. Cannabis je ZELO nevaren, meni osebno izboljša fotografski spomin in je pomirjevalo, ker ne maram benzenov.

Zakaj je le ta mož naredil roštilj na plaži? Skadil je julo in ko skadiš julo ti možgani ne delujejo več pravilno. Saj tisti k je zaštihal Klemenca je verjetno kadil cannabis.

Cannabis je bolj nevaren od heroina, bolj nevaren od kokaina, bolj nevaren od LSD, najbolj nevarna droga je cannabis. Točno zaradi tega ker je rastilna, narava jo je naredila za določene bolezni kot so Rak, Psihične težave, shizoafektivna motnja, bipolarna motnja, shizofrenija, neopredeljena shizofrenija, paranoidna shizofrenija. Deluje za vse, će nisi kriminalc. Štefana pa je nono posiljeval v otroštvu v rit, zato je tudi se tako končalo. Če bi jaz bil na oblasti, bi dajal visoke zaporne kazni za vsak joint in to more pač Farmacevtski lobby imet pod kontrolo. Cannabis je velik denar, ki ne sme v roke kriminalcev. Jaz bi dajal po 40 let zapora za sajenje kannabisa. Nisem pa nobeden, sem navaden Glasbenik k rad dela glasbo, to je moja sprostitev, to mi je vse, to je moja edina ljubezen (lol ni res)... Ni to za vsakega. To je bolj za policijo in zdravnike (kirurga, specialc, psihiater ,tehnik, itd.)
Danjel |  26 .06. 2020 ob  12: 21
To je posledica MNOŽIČNE SHIZOFRENIJE (Genetika, incest, posiljevanje v 2.gi svetovni vojni Angležev nemkinj in tako dalje) ... Kot izobražen Specialist Psihiater, bi poklical policijo namreč ni denarja za zdravit vse te pacjente. Paranoidna shizofrenija je zelo nevarna bolezen, ki se jo da obvladovat z določenimi zdravili. Stefana so spustili ven pa je zaštihal osebo. Jaz sem vedel da je on tempirana bomba. V Idriji pa Mitrovič in banda pa ga spustili ven. Tehnik šlata za penisa določene švoh pacjente. Če se ne stuširaš vsake 4 dni, te oni začenjo umivat. Temu se reče korupcija. Mene kot svetovni prvak 1998 v določenem športu, so nafilali inekcij , leponexa pa še marsikaj, spravli so me na rob obupa, včeraj sem hotel naredit samomor, pa me je policija in prijateljica ustavila.
Tiramola  |  26 .06. 2020 ob  09: 56
-9
Občinski redar je o tem nekaj slišal, tudi zavohal dim iz roštilja.
Ni pa nič videl, ker je imel kitajsko masko čez oči.
Čuk
td |  26 .06. 2020 ob  09: 35
@zigazois, se pravi čisto nič tudi ne razumeš, če bi si jih še enih 20 tam na plaži to omislilo, drugi bi pekli ribe ... itn.
ZigaZois |  26 .06. 2020 ob  08: 30
Ne razumem kaj je ta naredil tako slabega.
Po sliki ima verjetno ta mali roštiljček (enkratna uporaba) za na plažo.
Pa tudi smrada je naredil dosti manj od tistih, ki se našpricajo z deodorantom, da peče v oči že na 10m razdalje.
Eho |  26 .06. 2020 ob  00: 09
Ha ha ha ha ha......car.....

Istriano |  25 .06. 2020 ob  22: 56
Še na Belih skalah ne smeš več roštiljat, samo na barki lahko, če jo imaš in če imaš gor žar.
Kukurux |  25 .06. 2020 ob  22: 54
Casi socializma so koncani,zdej je Portoroz samo za tiste ki imajo denar...
Sicer pa je postal tuga na kvadrat
anton |  25 .06. 2020 ob  21: 35
12
... neprimerno in mislim, da tudi nezakonito, tudi, če bi se kdo želel sklicevati, da v okolici ni znaka, ki bi to prepovedoval ...