SREČNO POROČENA ŽE 63 LET: Razkrivata presenetljivo skrivnost dolgoletnega razmerja (FOTO)

Trendi

Nekateri poročeni stanovalci doma za starejše Llys Cyncoed (Anglija) so delili svoje skrivnosti dobrega odnosa. Josephine in Aubrey Langley, stara 90 in 91 let, sta se spoznala leta 1958, ko sta plesala foxtrot. Po besedah gospe Langley je ključ do dolgotrajnega in srečnega razmerja: "Mož, ki zna uporabljati žar in pripraviti izjemno dober gin-tonic." Par je imel prvi zmenek v zadnji vrsti kina in 64. obletnico poroke bosta praznovala še ta mesec.

Josephine in Aubrey Langley

Spodnja fotografija prikazuje stoletni par, Olwen in Arthurja Hayward, stara 100 in 101 leto, ki sta poročena že več kot 75 let. Gospa Hayward je dejala, da njuna dolgotrajna ljubezen izvira iz "srečnega zakona in ljubeče družine". Par se je spoznal leta 1943 in na svojem prvem zmenku užival na sprehodu po pečinah. Šest let pozneje sta se poročila in imata dva otroka, štiri vnuke in pet pravnukov.

Olwen in Arthur Hayward

Haywardova na poročni dan

Patricia, poročena z Johnom Chesneyem, pa je mladim parom dala hudomušen nasvet – svetovala jim je, naj "bežijo, bežijo, bežijo". Poleg tega je poudarila: "Pustite možu, da misli, da je šef, dokler uboga svojo ženo." Chesneyja sta se srečala na sobotni večer leta 1959 in se poročila štiri leta pozneje. Imata hčerko, poroča Sky News.

John in Patricia Chesney

Chesneyeva na poročni dan

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija