SREČANJE FAJONOVE IN GOLOBA "SPOZNAVNE NARAVE": Na sestanek ga je povabil tudi Šarec

Slovenija

Predsednica SD Tanja Fajon, ki se je v torek srečala z Robertom Golobom, je v današnjem sporočilu za javnost pojasnila, da je bilo srečanje spoznavne narave. S sogovornikom sta si izmenjala poglede na aktualno politično dogajanje in stanje v državi.

Tanja Fajon

Fajonova je poudarila, da aktualni čas od političnih strank, civilne družbe in vseh, ki mislijo delovati v dobro Slovenije in njenih ljudi, zahteva povezovanje, ne pa uveljavljanje parcialnih interesov, ki vodijo v drobljenje leve sredine. Fajonova se je že in se še bo sestala tudi z drugimi strankami in gibanji, s civilno družbo in nevladnimi organizacijami.

Socialni demokrati po besedah Fajonove predstavljajo stabilno politično opcijo, s programom, naravnanim v prihodnost, izjemno ekipo in jasnim ciljem zamenjave vlade Janeza Janše, oblikovanje učinkovite in stabilne vlade, ki bo sposobna Slovenijo popeljati iz sedanje krize v boljšo prihodnost, pa bo po prepričanju predsednice SD prvi korak za normalizacijo političnega in družbenega prostora.

Robert Golob

Tudi v LMŠ so potrdili, da je Golob z njimi navezal stik. Predsednik LMŠ Marjan Šarec je Goloba povabil na sestanek, ki bo na sedežu stranke v prihodnjem tednu. Konec prihodnjega tedna se bo z Golobom srečala tudi Levica. V SAB po besedah generalnega sekretarja stranke Jerneja Pavliča, vabila niso prejeli, v kolikor ga bodo, se bodo nanj odzvali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  13 .01. 2022 ob  14: 20
letanje od stranke do stranke, se bodo peruta znucala golobu.....