SRAMOTNI PRIZORI IZ LUCIJE: In to blizu otroškega igrišča! (FOTO)

Piran

Javno komunalno podjetje Okolje Piran je na svoji Facebook strani objavilo fotografije grozljivega stanja v javnih sanitarijah pri otroškem igrišču v Luciji. Prizori so naravnost sramotni.

"Enostranski napori, usmerjeni v zagotavljanje urejenosti infrastrukture, ki je namenjena vsem nam, so žal neučinkoviti. Odnos določenih uporabnikov sanitarij pri otroškem igrišču v Luciji je nepojmljiv," so ob zgovornih fotografijah zapisali v Okolju.

Fotografije zares prikazujejo sramotno stanje javnih sanitarij. Popisana vrata, zažgan plastični zabojnik za papirnate brisače, umazanija ... Okolje bo s sanacijo očitno imelo še precej dela.

Enostranski napori, usmerjeni v zagotavljanje urejenosti infrastrukture, ki je namenjena vsem nam, so žal neučinkoviti. Odnos določenih uporabnikov sanitarij pri otroškem igrišču v Luciji je nepojmljiv ????????

Objavil/a Okolje Piran dne Petek, 11. junij 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Rompibale |  17 .06. 2021 ob  13: 38
Proti Indiji je to luksuz!
Cat WOMAN |  12 .06. 2021 ob  21: 03
Dej ga lom no. Direktor, tist Mišič je odgovoren za to, da bo stvar pošlihtana. Ampak saj vemo vsi Pirančani. Mu čist druge stvari in “projekti” hodjo po glavi. Taki kjer lahko več zasluž.
vseved |  12 .06. 2021 ob  16: 19
@joca,pojdi v kak WC na obali med tednom ali pozimi ko so sami pravoverni domačini ! Sramota , gnjus. Kako lahko od človeka ki je videl samo čučavac preden se je preselil v Izolo ali kamorkoi na obalo da bo vedel kaj je školjka , bide,...
joca amster damm |  12 .06. 2021 ob  15: 34
ejla, ma ja ,,@vseved, ampak torej sicer četudi dasiravno...
zanimivo je kaj kaže statistika in predvsem čas ko so našo lepo istro preplavili elitni turisti
poglej članke pred dnevi tedni
vse sovpada s prihodom hord iz kontinenta
napois tito jih moti, kaj šele da bi se na našem območju primerno obnašali,,
ala ciao se pišemo ancora
vseved |  12 .06. 2021 ob  12: 13
13
@ joca, ni treba vse valit na notranjce. Največji balkan je tu, na obali.
joca amster damm |  12 .06. 2021 ob  10: 42
zanimivo, da je to sedaj kom so spustili horde turistov na bone,,,groza kontinentalci kot neandertalci... ukinite bone takoj!! samo sranje samo smeti in nespoštljivost do nas ištrijanotov,
evo ti ta takoimenovani elitni turizem na naši bogi obali,,,
sramota slovencelni sram naj vas bo kaj počnete na sveti istrski zemlji in mone mi ki to vse svinjarijo dopuščamo
turizem ja ma dej ke škifo
turistični boni so KACATAMIČIDJALE
nylarazgotra |  12 .06. 2021 ob  10: 40
15
Ubogi otroci ki imajo določene odrasle ki tako ravnajo, brez kulture, ali pa mladina ponoči. Po moje morala bi biti zaposlena oseba( 2 osebi) čez dan, računati 0,50 cent. Za uparabo in ponoči zaklepati. Potem vsi bi spostovali, tudi če bi padali komentarji da zakaj je pljačljivo. Placljivo in nadzorovNo mora biti ker nismo sposobni drugače funkcjonirati. Hvala bogu ne vsi.
Artu |  12 .06. 2021 ob  10: 18
10
Dobro bi bilo namesti kamere. Tudi če se čistilke trudijo in čistijo cez dan pridejo ljudje ki za sabo pustijo stanje na slikah Ubogi otroci