SPREMEMBE PRI PLAČEVANJU OBČINSKIH POLOŽNIC: V Kopru po novem letu brez provizije odslej na pošti

Koper

S 1. januarjem se storitve koprske mestne blagajne z Delavske hranilnice selijo na pošto. Gotovinsko plačevanje položnic koprske občine, zavodov, Medobčinske uprave Istre in občinskega javnega stanovanjskega sklada bodo lahko občani brez stroškov provizije po novem opravili v kateri koli poslovalnici pošte v občini v času njihovega poslovanja.

S selitvijo mestne blagajne v poštne poslovalnice v koprski občini bo storitev gotovinskega plačevanja položnic brez provizije uporabnikom še dostopnejša.

Plačilo položnic koprske občine, zavodov (vrtcev in šol), Medobčinske uprave Istre (inšpektorat in redarstvo) in Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Koper bodo lahko občanke in občani opravili v poštnih poslovalnicah v središču mesta v Pristaniški ulici, na glavni pošti, v TPC Markovec, v Šalari, Marezigah, Šmarjah, Gračišču, Črnem Kalu, Dekanih, Pobegih in na Škofijah, so sporočili z mestne občine.

Sprememba lokacije mestne blagajne prinaša tudi nekaj novosti. Brez stroškov provizije bo namreč mogoče plačevati le storitve, zaračunane na plačilnih nalogih (položnica UPN), ki bodo opremljeni s kodo QR in številko pogodbe z občino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija