SPREMEMBA NA TRENERSKI KLOPI RD KOPER: Mičović dobil nogo, namesto njega Rapotec

Vodstvo slovenskega rokometnega prvoligaša Kopra je po neprepričljivem začetku sezone prekinilo sodelovanje s trenerjem Petrom Mičovićem. Kot je zapisal primorski klub na svoji spletni strani, sta se obe strani dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe. Ekipo bo ob slovesu Mičovića vodil donedavni kapetan Uroš Rapotec.

 Peter Mičović (levo) in Uroš Rapotec (desno)

"Petru se zahvaljujemo za profesionalen odnos in korektno opravljeno delo ter mu želimo veliko uspeha v prihodnje," je ob tem povedal predsednik kluba Aljoša Bertok.

"Z veliko mere odgovornosti sprejemam funkcijo trenerja članske ekipe. Zavedam se, da nas čaka težko delo. Smo v položaju, ko moramo držati skupaj, biti tiho in delati. Verjamem, da lahko s pravilnim pristopom obrnemo krivuljo rezultatov navzgor," pa so bile misli Uroša Rapotca.

Koprčani so v soboto v tekmi 5. kroga lige NLB remizirali proti trebanjskemu Trimu s 23:23. Po štirih odigranih tekmah so še brez zmage in na zadnjem mestu prvenstvene lestvice.

Deli novico:

ejoj |  08 .10. 2018 ob  13: 42
Ti bi dečka brez dneva delovne dobe na klopi in ustrezne izobrazbe kar na plačo svetovnega in olimpijskega prvaka. Oštja čo nisem vedu da gre to kar tako.....
ajoj |  08 .10. 2018 ob  13: 05
da takoj razčistimo da Rapotcu želim vse najboljše!!! Eden redkih ki je od samega začetka zraven , dal za klub svoja kolena in pretrpel marsikaj, beri od razpada kluba do champions league
upam samo.. da bo imel plačo kot vujo, ker si jo zasluži
murje |  08 .10. 2018 ob  13: 03
RD KOPER
o ho ho |  08 .10. 2018 ob  12: 20
-1
Ta pa bo :)
Jaz  |  08 .10. 2018 ob  11: 17
pa mislim, z vsem spoštovanjem do Rapotca, da klub potrebuje trenerja. Tistega ta pravega. Vse ostalo je le mašenje lukenj, kvaliteta pada, fantje stagnirajo in na koncu bodo odšli v druge klube. Dovolj jim, da so poskusni zajčki. Lani Vujo s svojim temperamentom juga, potem Mičo, ki pojma ni imel in ni razumel, v kaj se podaja. Sedaj pa trener brez izkušenj z vodenjem, do sedaj njihov prijatelj. To ne gre skupaj. Želim mu vso srečo.
Resni klubi delajo drugače. Bolj načrtno in smiselno povezano. Žal smo postali lokalni klub, v boju za obstanek.
niste dali |  08 .10. 2018 ob  10: 56
-2
niste dali priložnosti mičoviču..pustimo stat to tekmo z trebnjem..kak razpored je imel..ne da ga branim ampak je dejansko tako...Rapotcu želim vse naj naj v novi vlogi..ampak upam,da se zavedajo da on ni več njihov frend ampaj trener!
JVI |  08 .10. 2018 ob  10: 48
To pa je napredek, od Vujovića in vsega pompa z županom in Bertokom, do pristanka na trda tla .....
sporazumno |  08 .10. 2018 ob  09: 22
Dobil nogo!Kje?