ŠPANCI BI RADI DISKVALIFICIRALI SLOVENSKE KOŠARKARJE: Je bila zabava z alkoholom in brez mask res tako škandalozna? (FOTO, VIDEO)

Svet

Po odmevni tekmi slovenske košarkarske reprezentance z Argentino, se je ekipa znašla pod drobnogledom zaradi zabave, na kateri so proslavljali odmevno zmago. Španski mediji jih zaradi uživanja alkohola, kajenja šiše in neuporabe mask namreč ne želijo le prikazati v negativni luči, temveč celo diskvalificirati.

Po zgodovinski zmagi nad Argentino so po spletu zaokrožili prizori slavja slovenskih košarkarjev. Videoposnetek je na Instagramu delila predstavnica košarkarske reprezentance Španije Cristina Ouvinja in čeprav ga je kmalu izbrisala, so se fotografije z zabave hitro razširile po družbenih omrežjih.

Mediji, predvsem španski, pa so jih hitro pograbili"Dončić v škandalu iger: zabava v vasi z alkoholom, s šišo in brez maske," je članek o njihovem druženju naslovila znana španska medijska hiša El Mundo.

Nekateri so, po omenjenem dogodku zahtevali celo, da se Slovenijo zaradi kršenja protikoronskih pravil izključi z olimpijskih iger.

Se pa je na stran slovenskih košarkarjev jasno postavil madridski športni dnevnik AS, z argumentom, da je zabava po takšni zmagi "za športnike, zlasti mlajše in tiste, ki so na igrah prvič, skoraj obvezno bogoslužje", njihovo druženje pa da je le odraz izjemne kemije v reprezentanci, poroča 24ur.

Za 24ur zvečer so se odzvali tudi pri Košarkarski zvezi Slovenije, kjer so poudarili, da reprezentanca upošteva pravila. "V ekipi vlada odlično vzdušje, fantje so super in so osredotočeni na tekme, ki so pred njimi," so pojasnili.

Košarkarsko reprezentanco Slovenije jutri ob 6.40 ponašem času čaka drugi nastop na olimpijskih igrah. Nasprotniki bodo gostitelji Japonci. Zadnjo tekmo skupinskega dela pa bodo slovenski reprezentanti odigrali prav s Španci.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  28 .07. 2021 ob  21: 50
ŠPANCI, V VEČ KOT 75% NAVADNE KONVIKSADORSKE SERONJE !!!
vseved |  28 .07. 2021 ob  16: 42
-1
Če bi Cristino dobro poservisirali...