ŠOUP POZIVA STARŠE, KI IMAJO STATUS ŠTUDENTA: Vključite svoje otroke v interaktivno božično predstavo

Koper

ŠOUP ter skupina PreProstoVoljni bodo tudi v letošnjih "karantenskih" časih v sodelovanju z Gledališčem Koper pripravili nekoliko manj tradicionalno božično-novoletno presenečenje za otroke študentskih družin. Zbirajo namreč prijave za brezplačno interaktivno praznično predstavo z Dedkom Mrazom.

V soboto, 19. decembra, ob 10.30 bodo študentskim družinam omogočili ogled in sodelovanje v predstavi Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom in Dedek Mraz, ki jo v gledališču igrajo za otroke v prazničnem času. Predstava poteka preko kanala Youtube in je interaktivna, saj lahko otroci pokličejo v živo in se pogovorijo z nastopajočimi, nastopajočim pa lahko pošljejo tudi svoje risbe.

ŠOUP poziva starše, ki imajo status študenta in se želijo udeležiti predstave, da vodji projekta Tamari Crnjac na elektronski naslov tamara.crnjac@soup.si do 18. decembra do 13. ure sporočijo, ali se želijo udeležiti predstave in navedejo starost otrok ter njihovo interesno dejavnost, saj bodo igralci otroke poimensko omenili v predstavi.

Projekt izvaja ŠOUP v okviru projekta PreProstoVoljni.
Projekt PreProstoVoljni sofinancira Mestna občina Koper.
Projekt PreProstoVoljni je podprla Luka Koper, d.d. v okviru Sklada Živeti s pristaniščem.