SOSED ZAHTEVA, DA SPREMENI IME SVOJEGA KOSMATINCA: Pravi, da njegovo hčerko spravlja v zmedo

Trendi

Moški je opozoril na svojega soseda, ki mu je ukazal, naj spremeni ime svojemu psu, ker naj bi njegovo hčerko spravljalo v zmedo. Razložil je, da ima šestletnega psa po imenu Charlotte, (mešanec med avstralskim govedarjem in pirenejskim planinskim psom) in je normalno živel v predmestju, dokler se ni poleg njega naselila mlada družina.

Na Redditu je 36-letnik zapisal: "Tu živim približno leto dni, Charlotte spustim ven približno šestkrat na dan, da gre na malo potrebo. Rutina je vedno ista: Odprem vrata, Charlotte teče ven, da gre lulat in se običajno ne vrne k vratom, dokler ne pokukam ven in jo pokličem po imenu." Toda nekega dne, ko je klical svojega psa, je jezen sosed zavpil nazaj in zahteval, naj mu pove, "zakaj kliče njegovo hčerko v svojo hišo". "Sprva sem mislil, da gre morda le za prepir novih sosedov, dokler nisem čez nekaj minut slišal trkanja na moja vrata," je povedal 36-letnik.

Ko je odprl vrata, ga je pričakal jezen moški, ki je kričal nanj in ga zmerjal. "Rekel je nekaj v smislu 'Zakaj kličeš mojo hčerko v svojo hišo?', in jaz sem dejal 'Ali je vaši hčerki ime Charlotte?' Bil je tiho in pojasnil sem mu, da je Charlotte ime mojemu psu. Zavil je z očmi in zahteval, da spremenim ime svojemu psu, ker noče, da bi se njegova dveletna hči zmedla in stekla v mojo hišo." "Povedal sem mu, da se to ne bo zgodilo. Rekel mi je, da sem neumen in da ima človeški otrok očitno prednost pred psom. Vrata sem mu zaprl pred nosom in ga za nekaj trenutkov opazoval skozi kukalo, preden se je le vrnil v svojo hišo. Ko je Charlotte spet morala na malo potrebo, sem ostal z njo na dvorišču. Ta moški pa je ta čas stal na svojem dvorišču s prekrižanimi rokami in me zlovoljno gledal."

Da bi izvedel, ali je v zmoti, ker noče spremeniti imena svojemu psu, se je obrnil na Reddit, kjer je uporabnike vprašal za mnenje. V odgovor je en uporabnik dejal: "Stojte za svojim prepričanjem. Nabavite še enega psa in mu dajte ime po njegovi ženi." Drug uporabnik je dodal: "To je ena najbolj absurdnih zahtev (ukazov?), kar sem jih kdaj slišal. Nadaljujte s svojim običajnim življenjem in ne dopustite, da bi vas vrgel iz tira." Tretji uporabnik je dejal: "Ta oseba je idiot. Ne glede na to, kdo je tukaj prvi živel ali kdo je imel ime prvi, zahtevati od nekoga, naj spremeni ime svojemu, je obenem smešno in nespoštljivo." "Pazite na svoje dvorišče in svojo dragoceno Charlotte, ko jo spustite ven. Prav tako pazite nanj in na njegovo hčerko, če ju vidite, in zabeležite vsako interakcijo, ker bi lahko tudi v prihodnosti namigoval, da poskušate zvabiti njegovega otroka k sebi v hišo," je napisal četrti uporabnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija