ŠOKANTNA BREZBRIŽNOST MLADIH ITALIJANOV NA HRVAŠKEM: "Nas 20-letnikov koronavirus ne bo ubil" (VIDEO)

Svet

Šokantne izjave mladih Italijanov, ki se zabavajo na Hrvaškem, je posnela italijanska novinarka medijske hiše Rai Uno. Mladi se zabavajo in uživajo v nočnem življenju po klubih ob Jadranski obali. Prispevek je šokiral javnost, ker mladi ne le, da ne spoštujejo epidemioloških ukrepov, imajo tudi zelo ležeren odnos do koronavirusa.

V prispevku, ki ga je na otoku Pagu naredila novinarka TG1 Felicita Pistilli, se vidi, kako so nočni klubi polni obiskovalcev. Ob tem je sicer treba dodati, da je bil prispevek posnet pred odločitvijo, da se nočni klubi zapirajo opolnoči. So pa izjave marsikoga šokirale.

"Covida ni, covida ni," vpije na posnetku dekle, ki jo je novinarka nato vprašala, ali se zaveda, kaj govori. In dekle ji odgovori, da se zelo zaveda svojih besed.

Še en drugi Italijan ima podobno mnenje o vsemu skupaj. "Jutri bom naredil bris in če bom pozitiven, se ne bom sekiral. Nas mladih, ki imamo 20 let, koronavirus ne bo ubil."

V Italiji v zadnjih dneh beležijo porast števila okuženih, nekateri med njimi so se vrnili s počitnic na Hrvaškem, v Grčiji in na Malti.

Italija od četrtka zahteva za vse, ki se vrnejo iz omenjenih držav vključno s Španijo, da se testirajo. Prihodi iz Kolumbije so popolnoma prepovedani.

VIDA MACURA IN NUŠA ROJS V KOPRU: Kaj sta punci ekstremno (za)kuhali? (VIDEO in FOTO)

Nuša slovensko Obalo zelo dobra pozna in zelo rada jo tudi večkrat obišče. Med drugim meni, da je zdravju prijazna morska atmosfera, še posebej v trenutnih epidemioloških razmerah, ko se soočamo s korona virusom, najbolj primerna lokacija za oddih. Nuša je Štajerka, s petjem se ukvarja že vrsto let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  17 .08. 2020 ob  09: 01
@vseved
Ma še dobro da ti vse veš! Ne rabi zapirat ali odpirat mej ali trgovin ali firma, ali česarkoli. Vsak mora SAM narediti vse, da se zadeva na širi. In nehajte že enkrat iskat krivce vsepovsod..v Janši ali Popoviču ali Ljubljani ali Bruslju ali pri sosedu. Vsak naj začne pri sebi spreminjat stvari. Samo to je rešitev.
Lili |  17 .08. 2020 ob  09: 00
Njega ne bo ubil coronavirus, mogoče pa bo njegovega starega..in od česa bo tak bedak živel? To so razvajenčki, ki si pri 20 še čevljev ne znajo zavezat..
SudoMaGodo |  16 .08. 2020 ob  12: 29
15
Pa kaj je dosti boljše v naših obalnih mestih? Ste bili kaj zunaj včeraj zvečer?
vseved |  16 .08. 2020 ob  12: 26
Janša ne zapre meje z hrvaško ker spet načrtuje rop stoletja.
porkamalora |  16 .08. 2020 ob  10: 46
13
... še posebej bo veselo, ko se Rave-Techno-Zombiji pomešajo, duplicirajo in multiplicirajo s Turbo-Folk-Zombiji po raznim kafanskim sešonima ...
porkamalora |  16 .08. 2020 ob  10: 03
11
No, morali bi objaviti tudi kakšen intervju mladih Slovencev, kar se nas bolj tiče, ki kozlajo prav enako šokantne neumnosti oz. še večje, saj jih kitajska packarija ni dotaklnila tako blizu kot Italijanov, in so zato toliko bolj korajžni, kar sicer lahko opazujemo tudi tukaj, vsak dan. Dovolj bo nekaj okuženih "Rave-Techno-Zombijev" v družbo in bomo eksplodirali :(