ŠOKANTEN PREOBRAT V PREISKAVI SMRTI 20-LETNE MAMICE: Ni šlo za rop, pred dojenčico jo je zadavil mož

Kronika

Mož 20-letne Britanke Caroline Crouch, ki je bila pred več kot mesecem dni umorjena v domnevnem ropu v družinskem domu v Grčiji, je v šokantnem preobratu preiskave priznal, da jo je zadavil pred njuno 11-mesečno hčerko .

33-letni grški pilot Babis Anagnostopoulos je preiskovalcem priznal, da je ubil svojo ženo, ko mu je zagrozila, da ga bo zapustila, piše Daily Mail.

Preiskovalci so na merilniku srčnega utripa zaznali podatke, ki nakazujejo, da pokojna ni umrla v času, ki ga je Anagnostopoulos navedel. Britankin mož je naposled policiji povedal, kaj se je zares zgodilo usodne noči v predmestju grške prestolnice. "Te noči sva se začela prepirati. V nekem trenutku je vrgla otroka v posteljico in mi rekla, naj grem od hiše. Izgubil sem živce in jo zadavil z blazino. Potem sem si izmislil roparsko zgodbo," je priznal.

"Ko smo predložili dokaze, je vse priznal," je povedal tiskovni predstavnik policije Apostolos Srekas. Dodal je še: "Na pametni uri smo preučevali njegove gibe, ki so bili v popolnem nasprotju z njegovo zgodbo. V prvi različici je dejal, da so ga trije napadalci zvezali in mu zaprli usta. Namesto tega smo na posnetku videli, kako se je gibal po hiši, šel na podstrešje in v klet."

Podrobnosti Srekas ni izdal, zato ni znano, ali je imel pilot tudi sostorilca. Kot motiv za umor žene je navedel njeno grožnjo, da ga bo zapustila. Babis Anagnostopoulos ostaja v priporu do začetka kazenskega postopka proti njemu, ki naj bi bil predviden čez vikend.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  18 .06. 2021 ob  16: 48
res je narcisoidni psihopat...pitaj boga zakaj se je hotela tako hitro ločit
bubobubo |  18 .06. 2021 ob  16: 26
še en psihopat, ki ne prenese zavrnitve in ločitve