ŠOKANTEN DOGODEK NA ŠKOFIJAH: Ali je voznik šolskega avtobusa dve uri zadrževal in nadlegoval osnovnošolko?

Koper

Minuli teden so starši učencev osnovne šole na Škofijah prejeli dopis ravnateljice, ki je v njem zapisala, da so bili seznanjeni z neprimernim in nespodobnim vedenjem enega od šoferjev šolskega avtobusa.

V. d. ravnateljice Osnovne šole Oskarja Kovačiča Škofije Vlasta Urška Baraga je že takoj v uvodu zapisala, da so in bodo zadevo obravnavali zelo resno, saj jim je varnost otrok na prvem mestu. "Takoj po pridobljeni informaciji smo obvestili direktorja podjetja, se pogovorili z otroki, s starši vpletenih otrok in poslali prijavo policiji," je sporočila v dopisu staršem.

Dodala je še, da omenjeni voznik šolskih prevozov od pretekle srede dalje, ko je bila šola z njegovim neprimernim vedenjem tudi seznanjena, ne opravlja več. Ob tem je še zapisala, da bo v tem tednu znano, kako bodo zadevo reševali v prihodnje: "Vsekakor smo v navezi in se dogovarjamo z direktorjem podjetja, ki je odgovoren za izvajalce šolskih prevozov. Nas je pa seznanil, da imajo hude stiske s kadrom, ker ni voznikov, ki bi opravljali delo šolskih prevozov."

Ali držijo govorice, da naj bi voznik šolskega avtobusa dve uri na Škofijah zadrževal in nadlegoval učenko 8. razreda, ki naj bi nato prijokala v šolo?

Da bi preverili to informacijo, smo se obrnili na ravnateljico šole, ob tem pa še povprašali, ali je že znano, kako bodo zadevo reševali v prihodnje. Odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nylarazgotra |  03 .02. 2023 ob  16: 34
Malo mi je čudno da šofer šolskega avtobusa nadleguje tako javno, ko vsi ga poznajo in vedno vozi to relacijo. Moral bi biti prav neumen da to poçne v svojo škodo. Če pa je res, je zelo hudo.