ŠOK ZA LASTNIKA, KO JE STOPIL NA PARKIRIŠČE: Njegov avtomobil je v Kopru izginil

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 126 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in eno drzno tatvino, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v štirih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 14 nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj popoldan so policisti dobili prijavo, da je v Kopru nekdo ukradel parkiran osebni avtomobil Fiat 500, sive barve, registrskih številk KP HH-699, vreden 11.000 evrov.

V Košani je nekdo zamotil prijaviteljico z izgovorom, da bodo postavljali kable pri hiši. V tem času je nekdo iz hiše ukradel gotovino in zlatnino.

V Sežani je nekdo iz tovornega vozila ukradel dve udarni kladivi, baterijski vrtalnik in motorno žago, v skupni vrednosti 2350 evrov.

V Kopru so 16-letniku in 22-letniku zasegli mopeda, ker sta predelana.

Ob 23.30 so v Portorožu odredili preizkus alkoholiziranosti 49-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Pokazal je rezultat 0,60 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija