ŠOK V BOLNIŠNICI: Medicinski tehnik posilil žensko v komi, rodila mu je otroka

Svet

36-letnega medicinskega tehnika Nathana Sutherlanda so aretirali, ker naj bi posilil žensko v komi. Do dogodka naj bi prišlo v bolnišnici Hacienda Healthcare v Phoenixu, v zvezni državi Arizona.

36-letnika, ki je skrbel za žensko, ki je že več let v vegetativnem stanju, so prijeli v sredo.

Ženska se je pred 14 leti skoraj utopila, nato pa je padla v komo. Uslužbenci bolnišnice niso vedeli, da je noseča, dokler ni pred mesecem dni rodila. Starši ženske so preko odvetnika sporočili, da so zgroženi nad zanemarjanjem njihove hčerke, da pa je novorojeni fantek prišel v družino polno ljubezni in da bodo zanj skrbeli.

Medicinske sestre so namreč pred mesecem dni zaslišale 'stokanje' ženske v postelji, šele tedaj so ugotovili, da je noseča. Stekla je policijska akcija, med katero so morali vsi moški uslužbenci bolnišnice dati svoj DNK.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  24 .01. 2019 ob  08: 25
V ZDA je to posilstvo. Pri nas je to "samo" zloraba. Tako vsaj izpade po zadnji osbi v podobnem primeru pri nas, ko je bila zlorabljena pijano in nezavesto dekle. Če "posiljenka" ni izrecno rekla ne , to ni posilstvo oziroma, če celotno dogajanje ni bilo nasilno. Prosim, da Vaše pisanje ustrezno popravite in uskladite z našimi navadami, predpisi. Hvala.